Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Kvinner og hårproblemer:

Kjenner du en mann med hårproblemer?

Slik kan du hjelpe ham:

Tror du menn ser frem mot dagen håret faller av, vikene blir høye og ”månen” er et faktum? De gjør nok ikke det. Men undersøkelser viser at flertallet blant menn rammes av hormonelt håravfall. For enkelte starter det allerede i 20 års alderen.

Svært mange plages av at håret forsvinner. Gjennom årene er det slått utallige humoristiske poenger på deres bekostning. De føler at de ser eldre ut enn det de virkelig er. De har problemer med å finne en ”stil” som passer.

Mange prøver å skjule at håret på issen blir tynt. Jo tidligere hårtapet setter inn, desto mer plagsomt er det gjerne. Om mannen selv kunne velge, ville han nok helst beholdt hårmanken sin. Og nå kan han det – og få tilbake håret som er blitt borte!

Finsk undersøkelse dokumenterer mulighetene

En undersøkelse som nylig er gjennomført i Finland, viser at det er mulig å stoppe håravfallet og få frem ny hårvekst. Visste du for eksempel at de fleste menn (din mann/kjæreste/venn/samboer/sønn/nabo?) ikke lenger må bruke dårlige eller dyre tricks som ”hentehår”, tupéer eller transplantasjoner for å skjule hårtapet sitt?

8 av 10 får hårveksten tilbake

Undersøkelsen i Finland er en såkalt ”dobbel blindtest”. Nylig ble den presentert for pressen i de skandinaviske land. Den er gjort under medisinsk kontroll blant personer som lider av hormonelt håravfall. Dette er den vanligste årsaken til hårtap blant menn. Resultatene viser at hele 8 av 10 fikk ny hårvekst i løpet av 6 måneder. Blant disse var det menn som hadde hatt ”måne” i opptil 40 år.

Det er liv under blanke isser

Mange tror at både hår og hårrøtter dør ut etter hvert som håret forsvinner. Undersøkelsen i Finland viser at det ikke stemmer. Håravfallet skyldes at hormonell ubalanse fører til at hårene slutter å vokse og faller av. Håranleggene
som ligger tett i tett under hodebunnen får ikke lenger den næringen de trenger for å vokse ut.

Sett fra utsiden virker hodebunnen død og håpløs. Slik er det ikke. I virkeligheten er det bare snakk om å få hårets næringssystem i balanse igjen. Til det trengs hjelp. Den hjelpen som skal til kommer fra Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000® – to naturlige vitaminpreparater som du får i helsekostforretninger over hele landet og hos enkelte frisører.

Så enkelt er det å bruke Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000®
Arcon Biospray 3000® skal sprayes inn i munnen og holdes under tungen i 20 sekunder før man svelger. Dette gjøres to ganger daglig – morgen og kveld. Om morgenen tas en kapsel Arcon-Tisane®. Man bør ta disse vitaminene i minimum 6 måneder. Normalt merkes forandring etter ca 3-4 måneder, men
enkelte trenger lengre tid for å oppnå resultater. Først begynner håret å gro bedre og får ny spenst og fylde. Hos dem som har lite eller intet hår, kommer det først dun (babyhår) som etter hvert utvikler seg til vanlig hår.


Hva sier kundene?

Stefan:
”Tusen takk for de topp produktene. Etter 3 mnd har det blitt en del fjon. Så nå er det bare å fortsette. Jeg synes dette virker mer lovende enn ”…..” fra apoteket. Med vennlig hilsen ..”

Jan:
”Jeg har brukt Arcon-Tisane og Arcon Biospray i 6 mnd. Og jeg har fått tilbake en del hår og vil prøve en 3 mnd kur til. Forøvrig er håret blitt fyldigere. Jeg er en mann på over 60 år og har grått hår. Det nye håret som kommer er mørkeblondt – slik farve jeg hadde for 10-15 år siden. På forhånd takk”

”Lorentz”
”Er drøyt 50 år nå, men begynte å miste hår allerede da jeg var 20. Etter seks måneders kur virker kransen fyldigere og atskillig mer vital. I tillegg begynner det store skallete arealet på toppen å krympe. Mot alle odds titter beskjedene dun fram på en bekymret, rynkete isse! Dette er bortimot et mirakel.”


Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.

 

 

 
Innhold i denne seksjonen

Vanlige hårproblemer hos kvinner
Gode råd og nyttige produkter for kvinner som har problemer med håret
Arcon-Tisane® Hårvitaminkapsler
Slik vokser håret
Hvordan virker Arcon-Tisane®?
Kjenner du en mann som har hårproblemer

Spesielle pristilbud og bestilling