Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Arcons kinesisk hage:

Velkommen til Arcons kinesiske hage! Arcon Norway as har overtatt importen og distribusjonen av produktene fra Herba Privatconsult as i Norge. Vi har samlet disse kvalitetsproduktene i «Arcons kinesiske hage» hvor du finner en rekke spennende produkter: Urter, teer og ginsengekstrakter – både flytende og i tablettform.

Hagen vår er drevet frem av en naturmedisiner med utdannelse fra Kina. Det er hun som har sørget for å ta disse produktene til landet vårt og gjøre dem kjent. Hennes kontaktnett til kinesiske leverandører, faglige kunnskaper og kompetanse på dette omfattende feltet står til vår disposisjon. Dette gir trygghet.

På disse sidene presenterer vi hele hagen. Sammen med beskrivelsen av hvert enkelt produkt, finner du en kort orientering om hvordan produktet er brukt og brukes i tradisjonell, kinesisk folkemedisin. Dette gir deg spennende innblikk i en annen tradisjon og tenkning enn det du møter i Vesten. Vi gjør utrykkelig oppmerksom på at vår skolemedisin ikke finner at de virkninger man snakker om i kinesisk folkemedisin er dokumentert i henhold til de vitenskapelige krav som stilles hos oss.

For mange er likefullt disse produktene kjærkomne innslag i et bevisst kosthold med fokus på forebygging og en sunn livsstil.


Innhold i denne seksjonen:
Mei Lis Grønn Te
Qing Xiu Grønn Te
Lo Han Guo Te
Royal Jelly
Panax Ginseng
Tan Kwe Gin Angelikaekstrakt
Sinnatagg
Magepastiller
Emei smerteplaster