Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Kvinner og hårproblemer:

Arcon-Tisane hårvitaminkapsler

Slik bruker du Arcon-Tisane® for å forbedre hårkvaliteten

Håravfall kan skyldes så mangt som f.eks: arvelige anlegg, hormonelle forhold, stress, overdreven bruk av nikotin og alkohol og galt kosthold. Alt dette er faktorer som kan spille inn og skape en tilstand som mange opplever som et stort problem. Fortvil ikke Arcon-Tisane® har hjulpet mange.

Ta en kapsel om dagen, velg selv når, den tilsvarer ca. 2 liter med bukkehornste. Det er viktig å massere hodebunnen et par minutter hver dag, stå gjerne på hodet slik at blodet blir presset ut i kapillærblodårene! Du kan også ligge på gulvet med bena oppe på en stol.

En kombinasjon av verdifulle vitaminer og konsentrert ekstrakter av bukkehornsfrø supplerer kroppen med viktige næringsstoffer. En kapsel om dagen dekker behovet. Arcon-Tisane® inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer.

Normalt vil du merke en forandring etter ca. 3-4 mnd, men enkelte brukere trenger lengre tid på å oppnå resultater. Har det imidlertid ikke skjedd noe som helst etter 6 mnd, så ta kontakt med oss, kanskje vi kan hjelpe deg videre. Er du en av de mange som merker resultater ved bruk av Arcon-Tisane® så vil du først merke dette ved at håret begynner å gro bedre og du får en helt annen spenst og fylde i håret. For de som har lite eller intet hår vil det først komme en masse dun/"babyhår", som så utvikler seg til vanlig hår. Denne prossesen kan for enkelte ta litt tid, så det gjelder å være tålmodig.

Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane® avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang og nye områder blir dekket av hår bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon slutter du. Vi vil imidlertid anbefale å ta en 3 mnds. kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret! Dette burde alle gjøre!

 
Innhold i denne seksjonen

Vanlige hårproblemer hos kvinner
Gode råd og nyttige produkter for kvinner som har problemer med håret
Arcon-Tisane® Hårvitaminkapsler
Slik vokser håret
Hvordan virker Arcon-Tisane®?
Kjenner du en mann som har hårproblemer

Spesielle pristilbud og bestilling