Z Skin Repair – nye muligheter

 

Zonase og naturlig hudfornyelse med domumentert effekt på eksem

Zonase gir nye muligheter i behandling og pleie av eksem vanskelig hud. Siden lanseringen i 2005 er produkter med Zonase blitt en bestselger i stadig flere land. Utallige mennesker har erfart at Zonase kan gi effektiv hjelp til vanskelig hud.

Mange har opplevd at kremene demper svie og køe i forbindelse med solbrenthet og stikk, bading og brannmaneter eller uhell i forhold til brennesle, i tillegg til å gi hjelp til andre plager huden kan gi oss.

Zonase var ukjent inntil forskerene ved Universitetet i Bergen etter ca 20 år klarte å isolere dette unike enzymet. Zonase bryter ned døde hudceller i en skånsom og naturlig prosess, uten å skade levende ved.

Zonase er patentert. Nå er produktene forbedret med Zonase X. Zonase X har høyere innhold av enzymaktivitet og proteiner. Det gir Z Skin Repair bedre effekt, og dermed vil enda flere brukere kunne få gode resultater raskere. Zonase er det eneste kjente, ikketoksiske og stabile enzym i verden som ikke er et legemiddel.

For mange er det avgjørende viktig at Z Skin Repair fungerer som et effektivt og trygt alternativ. Det er ikke rapportert om noen bivirkninger ved langtidsbruk. Ved siden av at Zonase X er felles for alle produktene, har de også det til felles at de er laget uten parabener, uten farge og uten parfyme.

Smids gjør at næring kan smelte ned i huden

Smids er et nyskapende gjennombrudd som er forsket frem ved NTNU i Trondheim. Smids gjør det mulig å få kremens nærende stoffer til å smelte ved kroppstemperatur slik at de får en konsistens som kan trenge ned og gi næring og fukt dypere ned i huden enn det som er mulig med vanlige kremer. Også Smids er patentsikret. Z Skin Repair Sensitive inneholder Smids.

Kjøp Z Skin Repair i nettbutikken!