Hårstopp til ansikt og kropp

Hårstopp er enkel å bruke

Hår er forskjellig fra individ til individ men alle hår har «livsfaser». De er enten i en vekstfase, en hvilefase eller i sluttfasen. For å oppnå raskest og best resultat med Hårstopp er det en fordel at alle hårene på det aktuelle området befinner seg i vekstfasen.

Dette er enkelt å få til, du tar ganske enkelt en voksbehandling på det aktuelle området. Etter voksbehandlingen er hårveksten synkronisert og behandlingen med Hårstopp kan begynne. Voksbehandling er den metoden som sikrer raskest resultat. Men selvsagt kan du også bruke andre metoder for å «nullstille» hårveksten dersom det passer deg best.

Når hårfjerningen er unnagjort er det bare å gå i gang: Du smører det aktuelle hudområde inn med kremen morgen og kveld. Etter 4 til 6 uker tar du en ny voksbehandling – eller med den metoden du foretrekker. Det vil nå være færre hår som vokser ut og de som kommer er lysere og mer dunaktige. To måneder etter at du startet behandlingen vil de fleste se resultater og etter ytterligere 2-4 måneder har hårveksten hos de fleste stoppet opp! For å vedlikeholde den nye glatte og hårfrie huden din er det tilstrekkelig å bruke Hårstopp 2-3 ganger i uken.

Ingen mennesker er like, det er ikke hår heller!
Vi kan ikke garantere deg nøyaktig hvor lang tid det tar før ditt hår stopper å vokse. Hårtype varierer fra menneske til menneske. Også hårene rundt om på kroppen er forskjellige. Faktorer som alder, hårfarge, kjønn, hormoner og gener spiller inn. Men det forskningsresultatene og grundige tester forteller oss, er at 98% av de som har brukt Hårstopp etter anvisning oppnår ønsket resultat innenfor de tidsmarginene vi har satt. Hårstopp er enkel, rimelig og effektiv behandling som også idrettsutøvere hilser velkommen – mange av disse har slitt med å fjerne kroppshår før konkurranser.

Hvordan og hvorfor virker Hårstopp?
For å forklare hvordan produktet virker, kan det være nyttig å først se hva som påvirker hårveksten. Nesten hver eneste levende hårstruktur er i stand til å omdanne visse forløpere av steroide hormoner. Det viktigste steroidet som påvirker hårvekst er dihydrotestosteron (DHT). Dette omdannes kjemisk fra testosteron ved enzym 5-alfa reduktase.

Et eksempel på hvordan forandringer i disse prosessene påvirker hårveksten, ser vi f. eks hos menn som mister mye hår og blir skallet. Dette er en prosess som er helt naturlig og ufarlig (men mange opplever selvsagt at det er plagsomt å miste håret på hodet). Hårstopp inneholder et virkestoff som på liknende måte påvirker omdannelsen av testosteron i hårsekkene, men kun lokalt i det området som behandles.

De biologisk aktive substansene i Hårstopp er hentet fra sterolkompleks bioalfa. Dette er en sammensetning av spesielle steroler som vi fremstiller av soyaglysiner. Disse sterolene har evnen til å hemme dannelsen av 5-alfa enzymet som er medvirkende til hårvekst.

Virkestoffet i Hårstopp trenger inn i hornlaget og hårroten og forhindrer at testosteron blir omdannet til androstendion eller til DHT.

Sterolene hemmer også aromatiseringen av testosteron til østradiol, eller av androstendion til østron, og oppveier dermed en mulig overvekt av østrogener i den omkringliggende hud. Østrogener forårsaker at huden blir mer sart og mister sin elastisitet, og at den kan ta opp mer lipider.

 

Last ned brosjyre

Hårstopp i netbutikken