Green Door

Green Door Face Serum og Green Door Face Cream  – naturens egen anti aldrings kirurgi passer både til kvinner og menn.

Regenerende og aktivt ansikts serum og ansikts krem med stamceller.

Råvaren som danner grunnlaget for Green Door Face Serum og Green Door Face Cream tilhører «superligaen» av aktive ingredienser basert på økologiske råvarer.

Den danske produsenten Naturfarm setter sin ære i å være med helt i front når det gjelder utvikling. Fremstillingen av den aktive stamcelle ingrediensen skjer ved bruk av den nyeste teknologien innenfor området – en teknologi som for ganske kort tid siden fremdeles var på grunnforskerstadiet hos de fremste vitenskapelige laboratorier. Innovativ tenkning og kunnskap plasserer derfor Naturfarms produktserie Green Door i «superligaen».

 

Hudens aldring

Etter hvert som vi blir eldre vil mange biologiske prosesser avta i hastighet. Hvilket også er tilfellet for huden. Fibroblasternes evne til å formere seg minskes og de taper noe av sin funksjonalitet. Derfor syntetiseres en mindre mengde av strukturelle elementer slik som collagen og elastin.

Kollagen og elastinfibre blir færre og uorganiserte, og konsekvensen er en ustabil og uorganisert ekstracellulær matrix. Samtidig øker metalloproteinaser og cytokiner, som igjen øker denne disintegrering.

Av disse årsaker mister dermis tetthet og huden viser tegn på eldring:

Hudens elastisitet forringes og rynker kommer frem / blir mer synlige.

På mikronivå blir strukturen retningsendret, og huden taper glatthet og friskt utseende.

Vår huds overflate har primære og sekundære parallelle fordypninger, hvilket gir triangulære og rektangulære mønstre i ulike områder av huden. I ung hud er det god orden når man kikker på mikrorelieffer av den.

 

Bruk

Green Door Face Serum brukes om kvelden, påføres renset hud og masseres forsiktig inn på behandlingsområdene inntil det er absorbert av huden.

Green Door Face Cream brukes morgen og kveld, påføres om kvelden etter Green Door Serum.

Green Door produktene bør brukes i kombinasjon for et forbedret resultat.

 

Ingredienser

Naturfarm bruker utelukkende ikke-genmodifiserte stamceller, som kommer fra et bæredyktig og økologisk materiale. Foruten stamceller inneholder produktet bl.a økologisk Acaì og Goji for å gjenopprette hudens naturlige balanse, for å øke fuktinnholdet brukes den viltvoksende peruianske Tara samt natulige oljer.

I stedet for vann brukes økologisk Aloe Vera.

Green Door Fruit Stem Cell Face Serum og Green Door Fruit Stem Cells Face Cream fremstilles av økologiske, ikke-genmodifiserte produkter og er uten: PEG, 26 allergene stoffer, parabener og andre skadelige stoffer.

Naturfarm er et 100% rent dansk laboratorie som har forsket, udviklet og produceret naturkosmetik i over 40 år.

 

Les mer her

Enda mer kan du lese her

Green door i nettbutikken