Qing Xiu

Qing Xiu kinesisk spesialte
I Kina drikker man mye te, mer enn vi drikker kaffe. Og det finnes mange undersøkelser om teers positive virkning. Qing Xiu kan plasseres i en «fellesklasse», men drikkes kanskje mest for sin rensende effekt, den kan også drikkes som en vanlig måltidste.

Qing Xiu, ny og forbedret

Den gamle fabrikken som Qing Xiu ble laget på er nedlagt, derfor blir nå Qing Xiu produsert ved den samme fabrikken som vår andre kinesiske te, Mei Lis blir produsert. Dette er en moderne fabrikk, kjent for å ha de beste råvareleverandørene og gode analyser av tebladene før de blir brukt i produksjon.

Qing Xiu er basert på en 1000 år gammel godt bevart oppskrift som ikke kan endres. Skifte av fabrikk og råvareprodusent gjør at Qing Xiu nå er mildere i smak enn den som ble produsert ved den gamle fabrikken, oppskriften er uendret.

Tebusken er den samme, Camelia Sinensis fra Fujianprovinsen, men fra et annet område i Fujian provinsen enn tidligere. Bytte av råvareprodusent gjør at jordsmonnet og det lokale klimaet kan prege smak. En mer skånsom tørkeprosess i solen gjør at tidspunkt for innhøsting også har innvirkning på smaken.

Vi sier at teen er «ny og forbedret» fordi fabrikken som produserer Qing Xiu nå oppfyller vår tids strenge krav til produksjon og kvaliteskontroll.

Drikker du den for fordøyelsen eller ved rensing, bør du drikke en kopp ca 1⁄2 time etter hvert måltid, minst 4 ganger om dagen.

1 pose rekker til 2-4 kopper, bruk gjerne en kanne og la den trekke 5-10 minutter.

Be gjerne om mer informasjon!

Qing Xiu i nettbutikken

Last ned informasjonsfolder om våre kinesiske produkter