Kang Yan – Sinnatagg

SINNATAGG – ORIGINAL KANG YAN

SINNATAGG (Kang Yan) er betegnelsen for en tablett med ekstrakt fra planten Andrographis paniculata. Direkte oversatt vil det bety ”motstå betennelse”, og det er det tradisjonelle kinesiske leger bruker den som. Eller som kineserne sier: Kang Yan bekjemper ”ond ild som skyldes angrep utenifra”.

Den er en av Kinas mest brukte urter som sies å kunne hjelpe mot forkjølelsessymptomer og lette urinveisplager. Kan brukes akutt, ved kroniske lidelser eller forebyggende. Helt nødvendig produkt i ethvert husapotek.

I vår Sinnatagg (Kang Yan) har kineserne gjort noe de ikke pleier – de har tatt ut ett stoff. Det er selvsagt en grunn til dette. Kineserne mener at et av stoffene fra planten kan forårsake abort. Derfor vil de ikke ha det med. Det stoffet heter andrographolid. Ett av stoffene de har funnet gjennom forsøk er et av de mest effektive ved betennelse. Dette tar de vare på. Det heter 12-didehydro-andrographolid.

Når Sinnatagg inneholder 210 mg rent virkestoff blir det noe helt annet enn andre produkter som inneholder 1000 mg ekstrakt.

Sinnatagg inneholder ikke laktose. Det brukes en antydning råsukker i overflatebehandlingen, dette for å slippe andre tilsetningsstoffer.

Den originale Kang Yan fra Kina inneholder 100 tabletter pr boks.

Hver tablett har 210 mg rent virkestoff (12-didehydro-andrographolid). Dette tilsvarer 1-1,3 g fersk urt.

Vi gjør oppmerksom på at denne urten har en særegen lukt som kan minne om mugg, men vi kan forsikre om at analyser viser at dette ikke finnes i produktet.

 

Dosering:

Akutt: 10 tabletter 4 x daglig over 2 dager
Kronisk:      2 tabletter 3 x daglig over lengre tid
Forebyggende: 3-4 tabletter hver morgen

 

Ved lettere urinveisplager:

4 x 4 tabl. 1 uke
3 x 3 tabl 2 uker
3 x 2 tabl. 2-3 mnd

 

Det anbefales å drikke kamillete, tranebærjuice og presset sitron (1 sitron pr dag i så mye vann en måtte ønske).

Se Sinnatagg i nettbutikken

Last ned informasjonsfolder om våre kinesiske produkter