Panax Ginseng C.A Meyer

Panax Ginseng Pine Brand 


Ekte vare, førsteklasses kvalitet, laget av 6 år gamle røtter fra rød ginseng.

Ginseng i flytende form som gir hurtig effekt.

 

 

Etter 6 års vekst brukes hele ginsengroten i produksjonen og ingen emner fra ginsengen tas bort. Produktet kalles et totalekstrakt og hver ampull inneholder 2.000 mg flytende ginseng.

Pine Brand er et varemerke som kun brukes på ekte kinesiske eksportvarer av beste kvalitet. I Pine Brand Panax Ginseng tar man vare på den naturlige helheten og får et balansert produkt. Det betyr at Pine Brand Panax Ginseng kan gi deg mer energi om dagen, samtidig som du kan få bedre søvnkvalitet om natten.

Pine Brand Panax Ginseng kan tas både av kvinner og menn.

Kinesiske forskere sier følgende om Pine Brand Panax Ginseng fra Changpai:

  • Virker oppkvikkende og stimulerende og forhindrer, forebygger og opphever utmattelse.
  • Fysisk og psykisk styrkende og kan forbedre søvnkvaliteten.
  • Kinesiske leger hevder at Pine Brand Panax Ginseng er et utmerket middel for oss i Norge på grunn av vår livssituasjon med mye stress og et kjølig/kaldt klima.

Ekte kinesisk ginseng må ikke forveksles med europeiske patentekstrakter hvor man har prøvd å isolere de maskuline, oppkvikkende substansene og dermed ødelagt ginsengens naturlige balanse og helhet.

 

Vår PANAX GINSENG Pine Brand 2000 mg er flytende og leveres i glassflasker med sugerør.


Hele roten brukes og i motsetning til hva som skjer med europeiske ginsengprodukter tas ingen emner fra ginsengen bort. Panax Ginseng Pine Brand kalles derfor et totalekstrakt med den naturlige helheten og balansen vel ivaretatt i tråd med tenkingen i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM), hvor balanse og helhet er grunnleggende. Panax Ginseng Pine Brand virker derfor annerledes enn den bearbeidede patentginsengen du f.eks kan finne i dagligvarebutikken eller på apoteket.

Siden Panax Ginseng er et totalekstrakt gir den mer energi om dagen, samtidig som du lettere finner ro om natten.

I tradisjonell kinesisk medisin brukes ginseng av både menn og kvinner for å gi næring til «vitalenergien».

 

 

 

Ginseng mot forkjølelse

Undersøkelsen er publisert i legetidsskriftet The Canadian Journal of Medicine

Forskerne i undersøkelsen har gitt daglige kosttilskudd til 279 mennesker i forskjellig alder som ofte ble forkjølet. Halvparten av deltakerne fikk et vanlig ginsengekstrakt, mens den andre halvparten fikk placebopiller uten innhold.

Undersøkelsen som gikk over fire måneder, viser at deltakerne som fikk ekte ginsengtilskudd hadde over halvert risiko for å bli forkjølet i perioden, sammenliknet med placebogruppen. De som allikevel ble syke, rapporterte om mildere symptomer og færre sykedager enn vanlig.

– Et regelmessig inntak ginsengekstrakt kan redusere risikoen for å bli forkjølet og fører til færre forkjølelser hos de som blir syke. Antallet sykedager reduseres og symptomene på forkjølelsen blir mildere.

– Våre resultater kan sammenliknes med effekten av kjente legemidler som brukes mot forkjølelse og influensa. Tidligere undersøkelser har også vist at et slikt tilskudd kan redusere risikoen for influensa hos eldre mennesker med 89 prosent. Ginseng ser derfor ut til å være et velegnet naturmiddel mot infeksjoner i øvre luftveier, skriver forskerne i sin rapport.

I tradisjonell kinesisk medisin er det alltid snakk om totalekstrakt når det gjelder ginseng, i et totalekstrakt er ingenting fjernet. Dersom man gjør dette, risikerer man i følge denne filosofien å få et produkt som utmatter nervesystemet og kroppen finner ikke en naturlig balanse mellom «stress» på den ene siden og avslapning på den andre. Panax Ginseng C.A. Meyer fra Arcon Norway er et totalekstrakt og er markedets sterkeste ginseng. Finnes i flytende form med 2000 mg ginseng pr dose.

Ginseng bør ikke brukes samtidig med legemidlet Marevan.

Produktet er dessverre langtidsutsolgt.

Last ned informasjonsfolder om våre kinesiske produkter

Se Panax Ginseng i nettbutikken