Olinolproduktene

 

 

Olinol Prescription® kan gi rask hjelp til deg som er blitt tynn i håret

 

Arcon Norway as introduserer nå Olinol Prescription® i Norge. Olinol Prescription® er to produkter som gir effektiv hjelp til menn og kvinner som synes håret begynner å bli tynt eller som ønsker seg kraftigere og sterkere hår.

Olinol Prescription® er allerede lansert med stor suksess i Danmark. Brukerne forteller om gode resultater, og derfor har vi valgt å ta dette produktet inn i vårt sortiment. De første forsendelsene er snart i butikkene og produktene er forlengst til salgs i vår nettbutikk.

Olinol Prescription® er utviklet av Carsten Børge Nielsen i det danske firmaet Naturfarm Pharmacy. Vi har samarbeidet med Carsten Børge Nielsen og Naturfarm i en årrekke og vet hva han står for. Et av hans produkter som er kjent for svært mange brukere er Caviar Eye Gel Flash Serum som effektivt demper eller fjerner poser og sorte ringer under øynene.

Børge Nielsen er en av skandinavias fremste kapasiteter på utvikling av effektive, naturbaserte produkter. Han har mer enn 40 års erfaring med å sette sammen gode, velfungerende produkter for hud og hår uten bruk av parabener, parfyme, farge eller uønskede konserveringsmidler.

 

 

Hvorfor lanserer Arcon et nytt hårprodukt?

Arcon Norway har allerede en komplett serie hårprodukter ute i butikkene. Spesielt kjent er Arcon-Tisane og Arcon Hårkur for menn. Dette er produkter som har hjulpet tusenvis av brukere i Norge og ellers i Europa gjennom flere år. Vi har opparbeidet en svært omfattende kunnskap om hvilke problemer brukere har – og om hvordan de kan løses. De nevnte to produktene er begge basert på hårvitaminer for innvortes bruk. De gir svært god effekt. 4 av 5 brukere får god effekt etter 3 til 6 måneders bruk.

I stedet for å overlate arenaen for nyheter til andre, vil vi nå selv lansere en ny produktserie.
Etter grundige vurderinger har vi derfor valgt Olinol Prescription® som et alternativ og et supplement til Arcon hårprodukter. Vi tror at Olinol Prescription® kan bidra til at handelen får et nytt, interessant produkt for kunder med hårproblemer, i første rekke tynt hår. Vi har sett resultatene fra en rekke tester og fra lanseringen i Danmark – og dette er svært lovende.

Forskjellige målgrupper – forskjellig å bruke

Mens Arcon hårprodukter er for innvortes bruk og passer best for dem som har et omfattende hårtap, er Olinol for utvortes bruk og passer best for dem som er i ferd med å bli tynne i håret eller har svært tynne hårstrå. Arconproduktene er nok de som er enklest i daglig bruk. Det er bare å svelge en kapsel og et par spraydoser daglig. Olinol Prescription® er mer tidkrevende ettersom produktene skal masseres godt ned i hodebunnen. Men Olinolbrukeren kan forvente raskere resultater. Mens en Arcon-kur tar 3-6 måneder, vil Olinol Prescription® kunne vise synlige bevis for effekt etter 1,5-2 måneder. Både Arcon- og Olinolproduktene kan brukes av både kvinner og menn.

Slik brukes Olinol Prescription®

Begge Olinolproduktene masseres godt inn i hår og hodebunn og må få tid til å virke. Dette er viktig på to måter. For det første må de aktive virkestoffene komme i kontakt med hårsekkene i hodebunnen. Det skjer bare om du er litt tålmodig og bruker litt tid på å massere virkestoffene ned mot hodet. For det andre gir du da deg selv en stimulerende og sunn hodebunnsmassasje. Det er godt for blodsirkulasjonen og dermed tilføres hårsekkene mer næring. Den regelmessige massasjen som skal hører til, gir nok også et viktig bidrag til at så mange brukere får god effekt av Olinol Prescription® .

Det er per i dag utviklet to Olinolprodukter:

Olinol Prescription® No. 301 Shampoo
Olinol Prescription® No. 302 Serum

Slik brukes Olinol Prescription® No. 301 Shampoo

Olinol Prescription® No. 301 Shampoo er satt sammen for å kunne løse hodebunnsproblemer samtidig med den rutinemessige hårvasken. Olinol Prescription® No. 301 Shampoo er satt sammen av naturlige ingredienser som løser opp flass, talg og fett i hodebunnen og som hjelper mot tørr og avflassende hud i hodebunnen. I tillegg tilfører den nærende stoffer til hårsekkene. Shampooen har også svært god effekt for dem som plages av kløe i hodebunnen.

Håret fuktes og brukeren tar en liten mengde Olinol Prescription® No. 301 Shampoo som masseres grundig inn i hodebunnen. La det velgjørende skummet virke i noen minutter før det skylles ut. Olinol Prescription® No. 301 kan brukes daglig om ønskelig fordi shampooens naturlige, aktive stoffer ikke har kjente, uheldige virkninger. Flasken inneholder 250 ml.

Slik virker Olinol Prescription® No. 301 Shampoo

Hos svært mange er problemer med hodebunnen en del av årsaken til at håret blir tynnere. Ved å løse disse problemene skapes også et grunnlag for å få tilbake en sterkere og tettere hårvekst. I Olinol Prescription® No. 301 Shampoo er det aktive ingredienser fra manukka og piletre som kan motvirke flass. Fruktenzymer løser opp død hud og flass slik at det kan skylles bort.

Storborre, enerbær, ensian, sitron og timian er også del av oppskriften fordi disse plantene minsker for høy talgproduksjon og forhindrer at huden blir for tørr og skaller av. Tre keratiner, aminosyrer og hexuronsyre pleier hodebunnen og gjenskaper hudens fuktbevarende egenskaper. Kamille, sitronmelisse, misteltein, fennikel og ryllik beskytter huden og gjør den mindre sart og følsom. Selv om du opplever at du ikke har spesielle problemer med hud og hår, bør du prøve denne fine og velgjørende shampooen.

 

Litt mer om ett av planteekstraktene som er brukt

Virkningen av storborre var kjent allerede i antikken. Olje av storborrerot har i tradisjonell europeisk urtemedisin vært populær til behandling av hår og hodebunn. Den styrker håret, øker glansen og motvirker håravfall. Den har blitt brukt mot kløe og flass i hodebunnen. I Frankrike brukes storborre mot seborré, en hudsykdom i hodebunnen som fører til for tidlig håravfall. Studier i nyere tid har vist at olje fra storborrerot er rik på fytosteroler og essensielle fettsyrer, stoffer som trengs for å få en frisk hodebunn og naturlig hårvekst.

Slik brukes Olinol Prescription® No. 302 Serum

Olinol Prescription® No. 302 Serum er det viktigste og mest sentrale Olinolproduktet. Det masseres godt inn i hodebunnen en gang hver dag fra starten av en kur. For de fleste er det best å gjøre dette like før sengetid – for serumet skal ikke skylles ut igjen, men virke i hodebunnen i flere timer, og da er det mest praktisk å la det sitte i over natten. Ta gjerne god tid til denne massasjen. Etter noen timer eller neste morgen kan serumet skylles ut eller håret vaskes med en god shampoo med naturlige ingredienser (f.eks Olinol Prescription® No. 301 Shampoo).

Etter noen uker, når brukeren merker at behandlingen gir resultater, kan han eller hun gå over til å bruke Olinol Prescription® No. 302 Serum 1 til 2 ganger i uken. I testene som er gjort under utviklingen av produktene i Olinol-serien viste deg seg at hårveksten hos testpersonene økte med ca 80% i løpet av 6-7 uker. Dersom brukeren har flass, tørr hud eller andre hodebunnsproblemer, anbefaler vi på det sterkest at Olinol Prescription® No. 301 Shampoo brukes ved siden av. Serumflasken inneholder 50 ml.

Slik virker Olinol Prescription® No. 302 Serum

Olinol Prescription® No. 302 Serum må masseres ned i hodebunnen og få kontakt med hårsekkene for å kunne gi maksimal effekt. De aktive ingrediensene er først og fremst biomimetiske peptider, peptider som er identiske med kroppens egne. Peptidene virker som «nøkler» som kan starte eller stoppe bestemte prosesser. For å få i gang en sterkere og sunnere hårvekst påvirker derfor Olinol Prescription® No. 302 Serum hårets katagene fase, dvs. den fasen hvor hårsekkene slutter å lage nye hårceller. Samtidig påvirkes den anagene fasen, den fasen hvor produksjonen av nye hårceller er på sitt høyeste, slik at produksjonen av nye og sterkere hårstrå fremmes.

I tillegg til peptider, inneholder Olinol Prescription® No. 302 Serum en rekke stimulerende planteekstrakter. Vi nevner awapuhi, ølgjær, brennesle, kamille, sitronmelisse, misteltein, fennikel og ryllik.

Utvikling og tester

Under utviklingen av Olinol Prescription® No. 301 Shampoo og Olinol Prescription® No. 302 Serum er virkestoffer, sammensetning og balanse prøvd ut gjennom forsøk i laboratiorier og på frivillige forsøkspersoner. Utprøving av de forskjellige virkestoffene er dels gjennomført ved et fransk institutt for cellulær biologi, dels ved tilsvarendde laboratorier i andre europeiske land. Til grunn for det hele ligger omfattende forskning, kunnskap og årelang erfaring med utvikling og produksjon av naturbaserte, kosmetiske produkter med en spesifikk effekt.

Produktene er testet over tid på 50 frivillige med forskjellige grader av tynt hår. 30 personer fikk Olinol Prescription® No. 302 Serum og 20 fikk «narreprodukter» uten aktive ingredienser. Etter 40 dager viste hårveksten en bedring på 80% hos dem som fikk Olinol Prescription® No. 302 Serum, mens kontrollgruppen hadde en reduksjon på 25%. Olinol Prescription® No. 302 Serum er også testet mot andre hårprodukter med medisinske virkestoffer med svært gode resultater.

Brukere av Olinol Prescription® No. 302 Serum fikk forbedret hårveksten med nesten 80% i samme periode som brukerne av «narreprodukt» uten virkestoffer fikk 25% reduksjon.

I en test under utviklingen av produktet ble evnen til å tilføre håret næring for vekst testet ut hos «normale», eldre forsøkspersoner. Olinol Prescription® No. 302 ble testet mot et narreprodukt uten aktive ingredienser samt mot Minoxidil som har dokumentert, medisinsk effekt. Testen var en ren gjenveksttest som ble gjennomført ved at forsøkspersonene barberte et område på hodet som så ble behandlet med ett av de nevnte tre alternativene. Olinol Prescription® No. 302 gav klart best gjenvekst. Av dette kan vi slutte at peptidene i Olinol Prescription® No. 302 virkelig nærer hårsekkene og stimulerer dannelsen av nye hårceller.

Under utviklingen av produktene er det også gjennomført såkalte patchtester på frivillige forsøkspersoner for å sikre at produktene ikke inneholder komponenter som kan virke irriterende eller gi allergiske reaksjoner på huden.

 

 

Last ned brosjyre

Olinol i nettbutikken