Arcon-Tisane spørsmål og svar

 

Hva brukes Arcon-Tisane for?

Arcon-Tisane er vitaminkapsler som brukes for å tilføre håret nødvendig næring til vekst – innenfra for å få mer hår, fyldigere hår og vakrere hår.

Hvordan vet man at håret trenger næring?Om kroppen ikke får nok næring, er tilførselen til håret det første som reduseres. Hårtap kan være et tegn på at organismen ikke får næringsstoffer nok. Men også tørt, tynt og livløst hår kan indikere at håret ikke får den næringen det trenger for å bli sterkt og fint.

 

Hvem kan ha nytte av en kur?

Til enhver tid opplever 100.000 norske kvinner problemer med håret sitt. Årsakene kan være flere. Hormonelle svingninger, livsstil, livsfase, stress og næringsverdiene i kostholdet er noen av dem. 
De fleste som opplever forskjellige former for hårproblemer kan ha nytte av å prøve en kur.

 

Hvordan skal Arcon-Tisane brukes riktig?

Det er lett å bruke Arcon-Tisane. Den daglige dosen er én kapsel som tas på det tidspunktet som passer brukeren best.

 

Hvor lenge bør en kur vare?

Håret vokser langsomt. Ca 1 cm i måneden. Den første kuren bør gå over 6 måneder slik at håret får tid til å vokse seg fyldig, sterkt, tett og vakkert. Det er først etter såpass lang tid det er mulig å gjøre en skikkelig vurdering av effekten og nytten. Mange velger så å gjenta kuren 3-4 mnd hvert eneste år.

 

Hva inneholder Arcon-Tisane?

Hver kapsel inneholder 260 mg konsentrert, flytende ekstrakt fra planten bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum). Det er frøene som brukes, de kaldpresses og ekstraktet er konsentrert i forholdet 4 til 1. I tillegg tilfører hver kapsel en rekke B-vitaminer: Riboflavin (B2), pyridoksin (B6), folat (B9), kalsium-pantohenat (B5) og nikotinsyreamid (B3).

Kapslene er laget av klover fra kalv og kan også bruks av muslimer.

 

Hvem bør ikke bruke Arcon-Tisane?

Arcon-Tisane bør ikke brukes av gravide og av personer som bruker Marevan, dette fordi bukkehornskløver i gamle dager ble brukt for å fremskynde fødsel og bukkehornskløver kan virke levrende på blodets egenskaper.

 

Hvem kan gi råd og veiledning om Arcon-Tisane?

Arcon Norway AS svarer på spørsmål pr telefon alle hverdager fra 9.00 til 16.00, fredag til 14.00. Både butikkpersonale og brukere kan ringe om noe er uklart. Spørsmål kan også sendes pr e-post: salg@arcon-norway.no

Last ned informasjonsfolder her