Arcon-Tisane for kvinner

 

Vakrere hår? Fyldigere hår? Mer hår?


De fleste kvinner får problemer med håret sitt i perioder av livet. Håret virker tynt. Det blir livløst og sprøtt. Mer enn vanlig faller av. Og ingen shampo i verden gir varige, ekstatiske resultater. Problemene har gjerne sammenheng med:

• Hormonelle variasjoner – kortvarige  svingninger
• Månedlig syklus
• Bruk av P-piller/hormonpreparater
• Hormonelle variasjoner – langvarige svingninger
• Pubertet
• Graviditeter, fødsler, amming
• Overgangsalder

100.000 kvinner plages av hårproblemer til enhver tid. Er du en av disse, bør du prøve Arcon-Tisane hårvitaminkapsler.

Arcon-Tisane hårvitaminkapsler virker på den riktige måten – innenfra og ut

Kapslene tilfører kroppen verdifulle vitaminer og næringsstoffer som er uunnværlige for hårets sunnhet og vekst.

Sunn hårvekst avhenger av at det er nok næringsstoffer til rådighet. Arcon-Tisane hårvitaminkapsler gir deg det tilskuddet som skal til.
En kapsel daglig dekker behovet. Normalt hår vokser ca. 1 mm i uken. Derfor tar det litt tid før du merker forbedringene. Men jo før du starter, jo raskere får du resultater.

Du bør bruke Arcon-Tisane i en periode på minst 6 måneder. Når hårprakten vender tilbake, kan du slutte å ta den daglige kapselen, men vi anbefaler at du tar en 3 måneders kur hvert år. Da vil håret få hjelp til å holde seg sterkt og fyldig. Arcon-Tisane påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder.

Arcon-Tisane er et vitamintilskudd som er spesielt innrettet mot hårets behov for næringstilførsel. Produktet har vært i handelen i Norge fra 1996. (Menn bør bruke Arcon Hårkur for menn).

Arcon-Tisane hårvitaminkapsler er et effektivt kosttilskudd mot håravfall. Arcon-Tisane har hjulpet utallige mennesker i flere land med å få tilbake sin naturlige hårvekst. Helt fra 1988 har Arcon-Tisane vært på markedet i Tyskland, hvor disse vitaminikapslene blir distribuert gjennom apotek og frisørsalonger.

Arcon-Tisane inneholder ekstrakt av kaldpresset frø fra bukkehornskløver og er beriket med håraktive vitaminer – uunnværelige for hårets sunnhet og vekst. Hver kapsel inneholder 260 mg flytende ekstrakt av bukkehornskløver. Vår vanlige hverdagsmat inneholder ikke disse stoffene i tilstrekkelige mengder. Arcon-Tisane har derfor en sammensetning som gjør det til et enestående og effektivt produkt. Regelmessig forsyning av næringsstoffer begynner med de nødvendige vitaminer. Kroppen kan ikke selv produsere vitaminene, disse må inntas via kosten i tilstrekkelige mengder. B vitaminkomplekset – som B2, B6, folat, kalsiumpantohenat og nikotinsyreamid er meget viktige for en sunn hud og et sunt hår. Arcon-Tisane inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer. Arcon-Tisane er patentbeskyttet.

Slik virker Arcon-Tisane

Ta én kapsel om dagen, velg selv når. En kombinasjon av verdifulle vitaminer og konsentrert ekstrakter av bukkehornsfrø supplerer kroppen med viktige næringsstoffer. En kapsel om dagen dekker behovet. Normalt vil du merke en forandring etter ca. 3-4 uker, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater. Har det imidlertid ikke skjedd noe som helst etter 6 mnd, så ta kontakt med oss, kanskje vi kan hjelpe deg videre.

Er du en av de mange som merker resultater ved bruk av Arcon-Tisane, så vil først håret begynne å gro bedre og du får en helt annen spenst og fylde i håret. Har du lite eller intet hår vil det først komme en masse dun/»babyhår», som så utvikler seg til vanlig hår. Denne prosessen kan for enkelte ta litt tid, så det gjelder å være tålmodig. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang og nye områder blir dekket av hår bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon slutter du. Vi vil imidlertid anbefale å ta en 3 mnds. kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret! Dette burde alle gjøre!

Arcon-Tisane påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder

Bør ikke brukes sammen med blodfortynnende legemidler med warfarin fordi urten bukkehornskløver er kjent for å ha levrende egenskap på blodet.

Bør ikke brukes av gravide.

Arcon-Tisane har en kapsle med gelatin fra kalv og er derfor halal og kan brukes av muslimer.

Last ned informasjonsfolder her

Arcon-Tisane i nettbutikken