Femarelle

Om Femarelle

De tre fasene – perimenopause, menopause og postmenopause – går over i hverandre og har sammenheng med redusert østrogenproduksjon i kroppen. Hvor sterke symptomene er varierer fra kvinne til kvinne. Typen og graden av plager kan også variere over tid. 

Dette er grunnen til av vi har utviklet tre forskjellige varianter av Femarelle.

Gjennom 15 år er Femarelle vitenskapelig undersøkt i kliniske studier av forskere i flere land, blant annet fra USA, Storbritannia, Italia, Spania og Hellas. Det er publisert 18 studier i anerkjente fagtidsskrifter som dokumenterer både tryggheten og effektene av Femarelle. Med utgangspunkt i det originale Femarelle-produktet, har vi nå utviklet 3 nye produkter som er enda bedre tilpasset behovene for behandling av symptomer og plager i de forskjellige fasene i overgangsalderen. Trygge og effektiv hjelp mot overgangsalderens mangfoldige plager – også langtidsbehandling – som er både trygg og effektiv og gir en bedre livskvalitet.

 • Femarelle Rejuvenate: tilpasset den første fasen av overgangsalderen – perimenopause (turkis eske)
 • Femarelle Recharge: for tiden rundt og etter menopausen (siste menstruasjon) (rosa eske)
 • Femarelle Unstoppable: for den senere fasen hvor det blant annet er viktig å ta vare på benbygningen (orange eske)

Femarelle-variantene er lett å skille fra hverandre i orange-, rosa- og turkis-/blånyanser

Femarelle Rejuvenate  er satt sammen for best mulig å ivareta behovene i den tidlige fasen av overgangsalderen, dvs. fra 40-årsalderen når hormonnivåene begynner å svinge og menstruasjonen blir uregelmessige. Femarelle Rejuvenate er satt sammen for å:

 • Gi bedre kontroll over humørsvingninger
 • Bedre søvn
 • Økt energinivå
 • Bedre hud- og hårkvalitet
 • PMS

Femarelle Rejuvenate har disse unike egenskapene:

Femarelle Rejuvenate inneholder vitaminene riboflavin (B2) og biotin (B7) som kroppen trenger og som nærer hud og hår, er nødvendig for en god og energigivende fordøyelse, reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykisk funksjon. I tillegg har dette produktet substansen DT56a hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya som alltid har vært nøkkelen til Femarelles veldokumenterte effekter. Femarelle Rejuvenate er det produktet som best kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen.

Femarelle Recharge er satt sammen for å lindre og fjerne plager i overgangsalderen. Hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og søvnforstyrrelser er det som kvinner flest nevner. Men også redusert sexlyst, uro og engstelse kan ha negativ innflytelse på velvære og livskvalitet i denne livsfasen. Med Femarelle Recharge kan kvinner 50+ oppleve:

 • Rask lindring av plager – hetetokter og nattesvette samt andre symptomer vil lettes, og hos enkelte også forsvinne i løpet av den første måneden i bruk
 • Bedre søvn
 • Økt energinivå
 • Mer stabilt humør
 • Mindre engstelse og sinne
 • Økt sexlyst
 • Ingen østrogeneffekt i bryst- eller livmorvev

Femarelle Recharge er samme produkt som den orginale Femarell, nå tilsatt vitamin B6.

Hvorfor har vi tilsatt vitamin B6 til Femarelle Recharge?

Vitamin B6 bidrar til hormonell balanse, energiomsetning, psykisk funksjon, reduserer tretthet og utmattelse og forsterker dermed de gode effektene som har gjort Femarelle til en favoritt blant kvinner med overgangsplager i en rekke land.

Femarelle Recharge kan gi kvinner i alderen 50+ en trygg og effektiv lindring og forbedre livskvaliteten.

Femarelle Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen og gi en høyere livskvalitet. Femarelle Unstooable tilfører kroppen substanser som er nødvendige for å bygge nytt benvev som forsterker skjelettet. Dette er viktig siden benbygningen i denne livsfasen normalt brytes ned hurtigere enn oppbyggingen. Produktet bidrar dessuten til at slimhinnene i skjeden og uriveine fornyes og styrkes, og dermed reduseres risikoen fr utvikling av urinveisplager og kløe og svie i skjeden.

Femarelle Unstoppable kan hjelpe med å:

 • Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose)
 • Styrke og fornye overflatevevet i skjeden og urinveiene
 • Holde muskler og ledd fleksible
 • Gi bedre søvn
 • Gi mer energi og styrke psyken

Femarelle Unstoppable har disse unike egenskapene:

Femarelle Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og redusere tretthet. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevev. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

Hvordan vet du hvilket Femarelle-produkt som er best for deg?

 

Produkt: Femarelle® Rejuvenate

Kvinnens alder: 40+

Søker etter:

 • Et produkt som kan gi bedre søvn
 • Et produkt som letter PMS
 • Et produkt som demper stress
 • Et produkt mot tørr hud

Hvilke råd kan vi gi deg?

 • Slike plager har sammenheng med at østrogennivåene synker i denne livsfasen og at du trenger et produkt som tar tak i selve kjernen av problemet.
 • Med Femarelle Rejuvenate kan du dempe eller bli kvitt plagene og balansere de innvendige forandringene som er årsak til problemene.

Produkt: Femarelle Recharge

Kvinnens alder: 50+

Søker etter:

 • Et produkt som er effektivt mot hetetokter (og andre overgangsplager)
 • Et produkt som kan gi bedre søvn

Hvilke råd kan vi gi deg?

 • Et hormonfritt produkt som er dokumentert like effektivt mot hetetokter som østrogenmedisin, at det gir stadig bedre effekt i løpet av bare 4 uker og at det også er trygt å bruke i lang tid.
 • Femarelle Recharge går til kjernen av problemene som skyldes østrogenmangel og det letter symptomer, gir bedre søvn og mer energi.

Produkt: Femarelle Unstoppable

Kvinnens alder: 60+

Søker etter:

 • Kalsium og vitamin D
 • Et produkt som kan gi bedre søvn
 • Et produkt som kan hjelpe mot tørr skjede og urinveisproblemer

Hvilke råd kan vi gi deg?

 • Et unikt produkt med svært gode, benbyggende egenskaper og som også styrker overflatevevet i skjeden og urinveiene.
 • Femarelle Unstoppable tilfører kalsium og vitamin D som er ”råstoff” for bygging av et sterkt skjelett, DT56a har også benbyggende egenskaper og B-vitaminene vil gi høyere søvnkvalitet og mer energi.

Hva er Femarelle ( DT56a)?

Det spesielle med Femarelle er at den fremstilles i en unik patentert prosess. Råvaren vi bruker er en soya som er spesielt rik på naturlig fytoøstrogen, blant annet lignaner og kumestaner. Femarelle (DT56a) er undersøkt grundig – også ved studier over lang tid. Hver kapsel inneholder også linfrø som sørger for at kroppen tar opp DT56a best mulig.

Femarelle er et kosttilskudd som tilfører kroppen signalsubstanser som IKKE er hormoner. Studiene av Femarelle viser at kroppens reseptorer likefullt påvirkes av disse substansene slik at bl.a hetetokter dempes, blir mindre hyppige eller forsvinner. De fleste vil oppleve at kroppstemperaturen igjen stabiliserer seg og at det hele ikke er så plagsomt lenger. Også slimhinnene i livmoren, skjeden og urinveiene påvirkes. De vil ikke bli så tørre, og også denne effekten kan dempe plager som andre må slite med i overgangsalderen.

Begynner du med Femarelle og tilfører kroppen DT56a fra rundt 50 års alder, styrkes skjelettet. Både effekten og nytten vil bli størst om du starter tidlig og skjelettet blir sterkere år for år.

Produktinformasjon og merking:

Anbefalt dose: 1 kapsel, to ganger daglig (morgen og kveld). Kan tas sammen med mat eller uten.

Hver eske inneholder: 4 brett med 14 kapsler hver, 56 kapsler totalt, nok til 4 ukers bruk. Hvert brett varer en uke og er merket med ukedagenes navn og sol-/månesymbol for å gjøre det enkelt å huske den daglige dosen. Hver eske har et pakningsvedlegg med informasjon.

Femarelle Rejuvenate

Femarelle Rejuvenate har en unik sammensetning med DT56a som er et fermentert ekstrakt fra økologisk soya, støtt linfrø, vitaminene B2 og B7 som bidrar til normalt næringsopptak, nervesystemets funksjon, sunn hud og reduserer tretthet.

Ingredienser

Mengde per kapsel

Daglig dose: 2 kapsler

% av referanseverdi

DT56a: Tørket og fermentert soyaekstrakt

322 mg

644 mg

Linfrø: Tørket og støtt

50 mg

100 mg

Vitamin B2 (riboflavin)

1 mg

2 mg

143%

Vitamin B7 (biotin)

100 µg

200 µg

400%

 

Femarelle Recharge

Femarelle Recharge er det originale Femarelle-produktet som nå er tilsatt vitamin B6 (pyridoksin). Takket være hurtig effekt og trygghet i bruk, er Femarelle® benyttet av tusenvis av kvinner i en rekke land over lang tid. Femarelle Recharge bidrar til å regulere hormonaktivteten, reduserer tretthet, normal funksjon i nervesystem og psyke og godt energiopptak.

Ingredienser

Mengde per kapsel

Daglig dose: 2 kapsler

% av referanseverdi

DT56a: Tørket og fermentert soyaekstrakt

322 mg

644 mg

Linfrø: Tørket og støtt

50 mg

100 mg

Vitamin B6 (pyridoksin)

1 mg

2 mg

143%

 

Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable er satt sammen med tanke på behovene hos kvinner etter menopausen. Det tilfører riboflavin (vitamin B2), biotin (vitamin B7), kolekalisiferol (vitamin D3) og kalsium.

Kalsium og vitamin D bidrar til å redusere bentap hos kvinner over 60 år og til å bygge nytt, sterkt benvev. B-vitaminene bidrar til friskt vev i slimhinner, sunn hud og normalt fungerende nervesystem. Biotin bidrar også til normal psykisk funksjon.

Ingredienser

Mengde per kapsel

Daglig dose: 2 kapsler

% av referanseverdi

DT56a: Tørket og fermentert soyaekstrakt

322 mg

644 mg

Kalsiumkarbonat

160 mg

320 mg

20%

Vitamin B2 (riboflavin)

1 mg

2 mg

143%

Vitamin B7 (biotin)

100 µg

200 µg

400%

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

 10 µg

(400 I.U.)

 20 µg

(800 I.U.)

400%°

 

° Et daglig inntak av minst 20 µg (800 I.U.) vitamin D fra alle kilder er anbefalt for kvinner som er 60 år og mer.

Femarelle gjør det mulig for deg å unngå en rekke at de plagene som ofte følger med overgangsalderen på en effektiv og sikker måte. 7 til 8 av 10 brukere får god effekt av Femarelle i forhold til hetetokter allerede etter 5 til 7 dager. Ved bruk over tid, kan Femarelle styrke benbygningen.

Ingen andre kosttilskudd har så høye tall for effekt. Det finnes heller ikke dokumentasjon for at andre midler er bedre når det gjelder å styrke benbygningen. Femarelle er et kosttilskudd som ikke påvirker hormonbalansen i blodet, det påvirker ikke slimhinnene i livmoren og det gir ikke næring til uønsket cellevekst.

Kjøp Femarelle i nettbutikken

Innhold, bruk og dosering av Femarelle

Femarelle inneholder soyaekstrakt og linfrø som er fremstilt av soyabønner som ikke er genmodifisert og som er dyrket økologisk. Kapslene består av gelatin med opprinnelse fra ku (kan brukes av muslimer, BSE sertifisert). Hver kapsel inneholder 322 mg DT56a og 108 mg linfrø. 

Du tar 2 kapsler daglig etter måltider – en om morgenen og en om kvelden. Kapslene svelges hele. Siden Femarelle inneholder den unike substansen som kalles DT56a, kan kapslene lette den naturlige, hormonelle omstillingen. Normalt opplever du bedring allerede etter en uke. 96% av brukerne i en studie rapporterte om positive effekter av Femarelle.

Kvinner som har store plager om natten, kan ha nytte av å øke doseringen til to kapsler om kvelden. Er plagene størst på dagtid, kan de ta to kapsler om morgenen.

Kvinner som bytter fra østrogen vil i noen tilfeller oppleve at det kan ta 2-3 uker før de får full effekt av Femarelle. Dette har sammenheng med at reseptorene i kroppen trenger tid på å omstille seg fra østrogenstimulering til Femarelle.

Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke Femarelle.

1 boks inneholder 56 kapsler, som ved anbefalt dosering er nok til ca en måneds forbruk.

Har du spørsmål om Femarelle og overgangsalder må du gjerne kontakte oss.

Femarelle selges i helsekostforretninger, hos Vitakjeden, Bandakjeden, Boots apotek og i diverse nettbutikker, eller direkte fra Arcon Norway AS.

Klikk her om du vil bestille fra vår nettbutikk.

Hvem står bak Femarelle?

Se-cure er et selskap som driver innen bioteknologi. Målet er å utvikle produkter som gir sikre, moderne løsninger basert på all den kunnskapen som ligger i natur- og folkemedisin. Gjennom generasjoner har menneskene høstet erfaringer på dette området og kjenner både fordelene og ulempene.

Kunnskapen om tofu og grunnlaget for Femarelle er hentet i Østen. Hos asiatiske kvinner er ikke plager i forbindelse med overgangsalderen så utbredt som i vesten. Forskjellige former for tofu spist i form av varme måltider er utbredt i asiatisk kosthold. Utfordringen for Se-cure har vært å kunne finne frem til en kapsel som har tilsvarende, positive virkninger, slik at vi her i Vesten kan nyttiggjøre oss dette på en enkel måte.

Med Femarelle er det mulig å tilføre organismen tofuens naturlige, effektive substanser som et kosttilskudd i kapselform. Se-cures forsknings- og utviklingsavdeling har utviklet en helt spesiell prosess for å kunne konsentrere en komplett molekylstruktur i en form som er tilgjengelig, nyttig og effektiv for den menneskelige organismen. Dette utviklingsarbeidet har resultert i den unike patenterte ekstraktet som altså kalles DT56a. Andre produkter med denne substansen er ikke kjent. I tillegg arbeider avdelingen kontinuerlig med forskning og dokumentasjon for å sikre at produktet holder alt det lover.

Se hva verdens fremste gynekologer sier om Femarelle

Trykk her for produktmonografi (dokumentasjon)

Femarelle i nettbutikken

Last ned brosjyre her