Femarelle

 

 

Hva er Femarelle ( DT56a)?

Det spesielle med Femarelle er at den fremstilles i en unik patentert prosess. Råvaren vi bruker er en soya som er spesielt rik på naturlig fytoøstrogen, blant annet lignaner og kumestaner. Femarelle (DT56a) er undersøkt grundig – også ved studier over lang tid. Hver kapsel inneholder også linfrø som sørger for at kroppen tar opp DT56a best mulig.


Femarelle er et kosttilskudd som tilfører kroppen signalsubstanser som IKKE er hormoner. Studiene av Femarelle viser at kroppens reseptorer likefullt påvirkes av disse substansene slik at bl.a hetetokter dempes, blir mindre hyppige eller forsvinner. De fleste vil oppleve at kroppstemperaturen igjen stabiliserer seg og at det hele ikke er så plagsomt lenger. Også slimhinnene i livmoren, skjeden og urinveiene påvirkes. De vil ikke bli så tørre, og også denne effekten kan dempe plager som andre må slite med i overgangsalderen.

Begynner du med Femarelle og tilfører kroppen DT56a fra rundt 50 års alder, styrkes skjelettet. Både effekten og nytten vil bli størst om du starter tidlig og skjelettet blir sterkere år for år.

 

Innhold, bruk og dosering av Femarelle

Femarelle inneholder soyaekstrakt og linfrø som er fremstilt av soyabønner som ikke er genmodifisert og som er dyrket økologisk. Kapslene består av gelatin med opprinnelse fra ku (kan brukes av muslimer, BSE sertifisert). Hver kapsel inneholder 322 mg DT56a og 108 mg linfrø. 

Du tar 2 kapsler daglig etter måltider – en om morgenen og en om kvelden. Kapslene svelges hele. Siden Femarelle inneholder den unike substansen som kalles DT56a, kan kapslene lette den naturlige, hormonelle omstillingen. Normalt opplever du bedring allerede etter en uke. 96% av brukerne i en studie rapporterte om positive effekter av Femarelle.

Kvinner som har store plager om natten, kan ha nytte av å øke doseringen til to kapsler om kvelden. Er plagene størst på dagtid, kan de ta to kapsler om morgenen.

Kvinner som bytter fra østrogen vil i noen tilfeller oppleve at det kan ta 2-3 uker før de får full effekt av Femarelle. Dette har sammenheng med at reseptorene i kroppen trenger tid på å omstille seg fra østrogenstimulering til Femarelle.

1 boks inneholder 60 kapsler, som ved anbefalt dosering er nok til en måneds forbruk.

Har du spørsmål om Femarelle og overgangsalder må du gjerne kontakte oss.

Femarelle selges i helsekostforretninger, hos Vitakjeden, Bandakjeden og i diverse nettbutikker, eller direkte fra Arcon Norway AS.

Klikk her om du vil bestille fra vår nettbutikk.

 

Hvem står bak Femarelle?

Se-cure er et selskap som driver innen bioteknologi. Målet er å utvikle produkter som gir sikre, moderne løsninger basert på all den kunnskapen som ligger i natur- og folkemedisin. Gjennom generasjoner har menneskene høstet erfaringer på dette området og kjenner både fordelene og ulempene.

Kunnskapen om tofu og grunnlaget for Femarelle er hentet i Østen. Hos asiatiske kvinner er ikke plager i forbindelse med overgangsalderen så utbredt som i vesten. Forskjellige former for tofu spist i form av varme måltider er utbredt i asiatisk kosthold. Utfordringen for Se-cure har vært å kunne finne frem til en kapsel som har tilsvarende, positive virkninger, slik at vi her i Vesten kan nyttiggjøre oss dette på en enkel måte.

Med Femarelle er det mulig å tilføre organismen tofuens naturlige, effektive substanser som et kosttilskudd i kapselform. Se-cures forsknings- og utviklingsavdeling har utviklet en helt spesiell prosess for å kunne konsentrere en komplett molekylstruktur i en form som er tilgjengelig, nyttig og effektiv for den menneskelige organismen. Dette utviklingsarbeidet har resultert i den unike patenterte ekstraktet som altså kalles DT56a. Andre produkter med denne substansen er ikke kjent. I tillegg arbeider avdelingen kontinuerlig med forskning og dokumentasjon for å sikre at produktet holder alt det lover.

 

Se hva verdens fremste gynekologer sier om Femarelle

Trykk her for produktmonografi (dokumentasjon)

Femarelle i nettbutikken

Last ned brosjyre her