Z Skin Repair spørsmål og svar

 

Hva er Z Skin Repair?

Z Skin Repair er en serie som er utviklet for behandling av skadet hud mm. Produktene inneholder et enzym som heter Zonase, dette enzymet har den egenskapen at det fjerner døde og skadde hudceller uten å skade den friske huden. Zonase kommer fra klekkevannet til lakseegg og er utviklet ved UiB ved professor Bernt Th. Walther.

 

Er dette det samme som kortison?

Nei, denne serien inneholder ikke kortison, men er et alternativ til kortison, for mange like effektiv og ofte mer effektiv, enn kortison.

 

Er det parabener, fargestoffer og parfyme i Z serien?

Nei, ingen av produktene inneholder parabener, fargestoffer eller parfyme.

 

Kan alle bruke Z Skin Repair produktene?

Ja, Z Skin Repair produktene kan brukes av alle, på alle områder hvor det er hud, også på dyr.

 

Hva kan jeg bruke Z Skin Repair mot?

Extra brukes til alle typer skader i eller på huden både på kropp og i ansikt, kremen er basert på mineralolje. Kids Sensitive brukes til barn (også babyer) med utslett og sår og til voksne med sensitiv hud, denne kremen er basert på planteoljer. Kremene kan også brukes mot stikk, solbrenthet, kløe og svie. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

Scalp Lotion og Z Shampo brukes mot alle typer hodebunnsproblemer, Scalp Lotion skal virke over natten og vaskes ut med shampoen. En kombinasjon av begge produktene gir best effekt.

Hand & Nail brukes mot tørre og såre hender, sprukne neglbånd.

Lip Balm brukes mot såre, tørre, sprukne lepper, munnsår, beskytter leppene i vintervær, påskefjell, sommersol og saltvann.

 

Hva er forskjellen på Z Skin Repair Extra og Z Skin Repair Kids Sensitive?

Z Extra er utviklet i samarbeid med hudleger og er på bakgrunn deres erfaring basert på mineralolje som gir en beskyttende hinne på hudens overflate. Enkelte kan oppleve at denne kremen kan svi litt, da anbefales Z Kids Sensitive som er basert på planteoljer og en balansert blanding av naturlige ingredienser. Til barn anbefaler vi alltid Z Kids Sensitive.

 

Hvor lenge bør man bruke produktene?

Det varierer, de fleste merker en ganske umiddelbar effekt på hudplager og sår, man bruker produktene så lenge man trenger, og ved behov eller som forebyggende.

 

Hvor ofte bør man bruke produktene når man har hudproblemer?

Minst 2 ganger daglig med kremene og Lip Balmen, for hodebunnsproblemer bruke man Scalp Lotion hver natt over en 2-3 ukers periode.

 

Finnes det økonomiforpakninger?

Ja, Z Skin Repair Extra finnes i 250 ml tube.

 

Hvem kan gi råd og veiledning om Z produktene i Norge?

Arcon Norway as svarer på spørsmål pr telefon alle hverdager fra 09.00 til 16.00, fredag til 14.00.
Både butikkpersonale og brukere kan ringe om noe er uklart. 
Spørsmål kan også sendes pr e-post: salg@arcon-norway.no

 

Last ned brosjyre her

Z Skin Repair i nettbutikken