Økologisk Caviar serie

Caviar til hverdags

 

Det er en jungel der ute. Og der inne – i alle butikkene som selger hudpleieprodukter. Vi vil jo så gjerne tro på dem alle sammen. Selv om vi innerst inne vet at mot alderen kjemper selv vi kvinner forgjeves. Årene kommer – stadig flere av dem. Sånn er det bare. Spørsmålet er hvor tydelig de må synes?

Må vi elske rynkene rundt munnvikene og må huden miste sin friskhet? Nei, sier vi og jakter videre. Det gjør vi rett i. Det hele er enkelt. Hud trenger fuktighet, hud trenger hjelp til fornyelse og hud trenger å stimuleres til å danne nytt bindevev. Det er dette som skal til for at huden skal bevare spenst, for å forfriske seg, for stadig å være ny – og å føles ny. Ikke overraskende er det naturen som eier hemmelighetene.

Vitenskapen avslører stadig flere av naturstoffenes egenskaper. Derfor vet vi at substanser som arnica, ginseng og rosmarin stimulerer til ny hudvekst. Vi vet at cauacusmør har en høy vannabsorberende evne og skaper nye brobinbindinger mellom vannmolekyler og fytosteroler i huden. Disse stoffene og langt over 20 andre nyttige ingredienser var alt produktutviklerne trengte for å lage vår Caviar-serie. Den består av unike produkter som forsinker hudens aldringsprosess og gir ny glød til hud og hår. Kvinner som har prøvd produktene fant det de lette etter og avsluttet jakten i triumf.

Caviarserien fra Arcon Norway as er klassifisert som økologisk og produseres av Naturfarmi Danmark som har arbeidet med naturlig kosmetikk og kroppspleie gjennom 40 år.

Last ned brosjyre her

Se produktene i nettbutikken

Caviar inneholder sporelementer som er nødvendige for cellefornyelse og de livsviktige fettsyrene, blant dem Omega-3. 

Caviaren i våre produkter er alle med ekte caviar utvundet fra spesialoppdretter stør i USA.

I stedet for vann, som de fleste hudpleieprodukter inneholder, er vår Caviarserie tilsatt økologisk Aloe Vera, som virker pleiende på stresset og irritert hud.

Alle produktene produseres uten parabener, parfyme og fargestoffer, i samme serien finnes også ansiktsprodukter.

Vitenskapelig testet på voksen hud
Alle tester av våre Caviarprodukter er gjort med frivillige forsøkspersoner, kvinner i alderen 45-50 år. De vitenskapelige målingene av Caviarproduktene viser blant annet følgende resultater:

 

Caviar Eyegel Flash Serum er effektiv mot rynker rundt øynene

Etter 6 ukers bruk gav Caviar Eyegel Flash Serum hele 37% reduksjon av rynker rundt øynene sammenliknet med placebo.

I likhet med all annen øyekosmetikk, brukes også denne gelen rundt øynene. En dråpe eller to klappes inn i huden der det finnes poser, rynker eller sorte ringer. Normalt kommer en merkbar effekt umiddelbart – og resultatet blir så stadig bedre over tid. Man bør unngå å få gel i øynene.

Anbefales til både menn og kvinner.

Les mer om Eyegel

Bestill

 

Caviar Refirming Cream + Emu Oil beriker huden raskt

Studien viser en økning i hudens fuktighet på 15% etter bare 5 dagers bruk. Kremen gir en foryngende og oppstrammende effekt. Den forbedrer hudens elastisitet og demper rynker og alderslinjer.

Les mer her

Bestill her

 

 

 

Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein øker hudens elastisitet med 60% på 5 dager!

Denne kremen gir rask effekt. Etter bare en ukes bruk av Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein (blå caviar) viser målinger en meget signifikant økning av hydroksyprolininnhold i fibroblast overvannsvæsken (38% dag 5 og 42% dag 7). Hudens elastisitet økte med hele 60% på 5 dager!

Les mer og bestill

 

 

 

Caviar Soft Shampo m/Ginko Biloba gir fylde og glans til håret

Denne shampoen gir fylde og glans samtidig som den styrker håret. Fjerner tørr og død hud, forbygger flass. En shampo som kan brukes så ofte du vil.

Les mer og bestill

 

 

 

 

 

Caviar Bodylotion m/Ginko Biloba

Gir fuktighet til huden samtidig som den har en antistressende og avslappende funksjon. Gir en god følelse av velvære. 

Les mer og bestill

 

 

 

 

 

 

Caviar Glowing + Anti Ageing Serum

Utjevner rynker og gir huden ungdommens glød tilbake, omgående virkning. Dette serumet er spesielt utviklet for å minimere rynker og tilføre huden nytt liv på de områder som tradisjonelt eldes først som en følge av konstant bevegelse i muskulaturen, nemlig ansikt og hals.

Caviar Glowing + Anti Ageing Serum inneholder økologisk Aloe Vera samt et høyt konsentrat av planteekstrakter, som tilfører huden et høyt vitamininnhold og fremmer cellefornyelsen.

Caviar Glowing + Anti Ageing Serum gir velvære og avslappet muskulatur og dermed reduseres rynker og man får et friskere utseende.

Anbefales til både menn og kvinner.

Les mer her