|       |   Glemt passord
Du er her: Nettbutikk -> Z Skin Repair Shampoo -> Z Skin Repair Shampoo

Z Skin Repair Shampoo

Artikkelnummer: 9070

Z SCALP TINCTURE OG Z SHAMPO – en spesialshampo med Zonase X som sammen med Z Scalp Tincture er utviklet på vitenskapelig grunnlag for å løse hodebunnsproblemer på en effektiv måte.

Flass, sart hud, irritasjoner, kløe, urenheter, talg, tilstoppede porer, sopp, seborrè etc. Foruten Zonase X er shampoen urtebasert med kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle.

Zonase X bryter ned døde og skadde hudceller i hodebunnen mens de øvrige ingrediensene hindrer at huden klør og flasser og gjenoppretter sin fuktbevarende egenskaper.

 
Scalp Tincture (med praktisk tut) påføres inn i hodebunnen om kvelden og skal virke over natten, vaskes ut med Z Shampo.

Ved hodebunnsproblemer brukes shampoen sammen med Z Scalp Tincture.

Z Skin Repair Shampo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle – naturlige ingredienser som gjør godt for hår og vanskelig hodebunn.

Z Skin Repair Shampo er et av produktene i serien som har fått en ny og forbedret resept. Konsistensen er forbedret og shampoen har høyere viskositet, dvs. at den er mer tyktflytende og virker drøyere.

Shampoen er den første i verden som tar i bruk det patentsøkte fuktighetsprinsippet Smids for å bevare fuktighet i hår og hodebunn og inneholder det patenterte enzymet Zonase.

For å få maksimal effekt bør shampoen masseres inn i håret og hodebunnen og få virke i 4 til 6 minutter før den skylles ut.

Inneholder ikke fargestoff, parabener og parfyme.

 125 ml.

Les mer her

Pris:
Antall:

RELATERTE PRODUKTER:

Z Skin Repair Sensitive Cream

For vanskelig sensitiv hud og barnehud
Pris: 189.00

Z Skin Repair Intensive Cream

Hurtigvirkende og pleiende krem for vanskelig hud
Pris: 189.00

Z Skin Repair Scalp Tincture

Mot problemer i hodebunn
Pris: 129.00

Z Skin Repair Lip Balm kjøp 1 få 2!

Mot såre, tørre og sprukne lepper
Pris: 49.00

Z Skin Repair Hand & Nail Cream kjøp 1 få 2!

Mot såre og sprukne hender og neglbånd
Pris: 129.00