Produkter – Impo Creme™
Arcon-Tisane® Impo Creme CMO++™ 

   
       Hvordan bruke
IMPO CREME™


IMPO CREME™
Med dokumentert effekt

Effekten av IMPO CREME™ oppnås best dersom man smører kremen på penis i et tynt lag (kan med fordel masseres inn) morgen og kveld i en 2 måneders periode. Etter denne perioden er det aktuelle "målet" så "mettet" at det holder å bruke kremen et par ganger i uken.

De franske legene som foretok studien på IMPO CREME™ opplyser at de allerede etter den første påsmøringen kunne måle en forbedring av blodomløpet i penis. Tilbakemeldinger fra inn- og utland viser at mange allerede etter en 14 dagers periode kan legge bort pumper og sprøyter, og at de igjen fungerer godt seksuelt.

Homeopat og naturmedisiner Glenn Ager-Wick i Arendal, uttaler følgende:

" Penis er en muskel som kan angripes av ulike fysiologiske "sykdommer", som for eksempel dårlig blodsirkulasjon forårsaket av forkalkninger og tilslagging i blodkarene. Er blodtilførselen sterkt nedsatt av en eller annen grunn, vil ikke penis bli erigert uansett hva du gjør. Det er svampelegemet som sitter på begge sider av penis, som nødvendigvis må svulme opp for å gi ereksjon. Er blodkarene i svampelegemet "tilstoppet", er det synonymt med null funksjon.

Svampelegemet i penis kan med årene bli "slitent". I Østen er dette et kjent problem, og her oppfordres menn som forebyggende behandling å massere penis etter hvert samleie for å tømme denne for blod, slik at svampelegemet beholder sin elastisitet, spenst og funksjon. Dersom man lar "gamle rester" ligge igjen etter samleie, vil dette medføre at svampelegemet raskere degenererer. Kliniske tester og studier jeg har sett av IMPO CREME™ , viser at den øker blodsirkulasjonen, noe som medfører at svampelegemet får bedre elastisitet og spenst (les: ereksjon) på en naturlig måte. Ikke minst er det et faktum at brukerne oppnår et varig resultat. Jeg er ikke det minste overrasket over kremens virkning, da jeg i min praksis daglig opplever at naturlige preparater har meget god effekt".


Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.