Produkter – Impo Creme
Arcon-Tisane® Impo Creme CMO++™ 

   
       Hva er IMPO CREME™?

IMPO CREME™
Med dokumentert effekt

 

Men det finnes håp for de mange tusen menn med potensproblemer og dette er definitivt den hyggeligste måten å få bukt med sine potensproblemer på, nemlig IMPO CREME™ med dokumentert effekt. IMPO CREME™ ble patentert i USA allerede i 1992 og det har blitt foretatt en rekke kliniske tester og undersøkelser på dens virkning.

Et fransk studie publisert i det anerkjente tidsskriftet "Cashiers de Sexologie" viser at kremen har effekt. I studien inngikk 104 menn som brukte kremen i 45 dager. I aldersgruppen 30 til 50 år meldte 69% om markant bedring i spontane ereksjoner og seksuell yteevne. I gruppen 50 til 60 år responderte 81%, mens i gruppen over 60 år oppnådde 22% av deltagerne forbedring (i denne gruppen hadde 52% av deltagerne utilstrekkelig funksjon i pulsårene).

Det mest fremtredende virkestoffet i IMPO CREME™ , Triglycerol Oxido-Esters (OGT) er kjent og anvendt innenfor tradisjonell medisin for såkalte "røykeben" og har vist seg å være effektiv i behandlingen av dette. Virkestoffet øker blodtilførselen i de ytre blodkar slik at disse utvides, og blodtilførselen til penis øker. Kremen er også tilsatt flere hjelpestoffer som bidrar til at virkestoffet trekker dypere inn i penis. Det har også vist seg at IMPO CREME™ har effekt på en del kvinner som strever med uforklarlig og manglende sexlyst. Kvinners skjede er også utstyrt med blodkar som kan ha for dårlig blodgjennomstrømming av fysiologiske årsaker.

IMPO CREME™ er naturbasert og 100% fri for bivirkninger og det beste av alt – den virker ikke bare kortsiktig, men også på lang sikt. Også kan en jo spørre seg om hva som er mest seksuelt stimulerende – å ta en pille for å få det til, eller å smøre hverandre inn med krem som en del av forspillet.


Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.