Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:
Hva skjer når jeg tar Tofupill®?
Tofupill® er et kosttilskudd som tilfører kroppen naturlig, vegetabilsk østrogen. Kroppen trenger østrogen blant annet for å styre temperaturen. Med dette tilskuddet vil mange oppleve at kroppstemperaturen igjen stabiliserer seg og at hetetoktene forsvinner. Også slimhinnene i livmoren, skjeden og urinveiene påvirkes av østrogen. De vil ikke bli så tørre og også denne effekten kan dempe plager som andre må slite med i overgangsalderen. Kvinner som har prøvd Tofupill i studier rapportere om at Tofupill hjelper på fysiske, psykiske og psykososiale plager. 96% opplever positive effekter.

Begynner du med Tofupill® og tilfører kroppen planteøstrogen rundt 50 års alder, vil avkalkningen i skjelettet gå langsommere. Både effekten og nytten vil bli størst om du starter tidlig slik at benbygningen styrkes i stedet for å svekkes i den perioden bentapet normalt er størst.

Trygghet med Tofupill®

Det er trygt å bruke Tofupill®. Først og fremst kan du støtte deg på vitenskapelige og medisinske studier som dokumenterer at produktet har effekt. 3 av 4 kvinner vil få effektiv hjelp for sine besvær i overgangsalderen med Tofupill®. Og Tofupill® virker raskt. De fleste vil oppleve bedringen allerede etter 5-7 dager.
Siden Tofupill® er et rent naturprodukt – et kosttilskudd – har det ingen av de bivirkningene f. eks. hormonpreparater er belemret med. Tofupill® kan du bruke gjennom hele overgangsalderen, så lenge du plages av den hormonelle ubalansen i kroppen.

Tofupill® er skapt gjennom naturlige prosesser. Fytoøstrogenet i Tofupill® er komplett ned til minste molekyl i sin naturlige og opprinnelige form med alle 56 substanser intakte. Det brukes ingen sterke eller skadelige kjemikalier i produksjonen. Tofupill® er ikke basert på ekstrakt, men på konsentrasjon av virkestoffene. Mens enkelte kosttilskudd bygger på uttrekk av isoflavoner, gir Tofupill deg komplett fytoøstrogen med lignaner, coumestaner og isoflavoner slik naturen har skapt det. Det brukes ingen genmodifiserte råvarer i produksjonen av Tofupill®.

Arcon Norway as og Se-cure Pharmaceuticals vil til enhver tid gi deg en god og utfyllende informasjon om produktet og den dokumentasjon som støtter opp om bruken. Vi vet at det kommer stadig ny dokumentasjon om Tofupill. Du vil få vite så fort vi vet

Neste .

Tilbake


Tofupill® – rask og god hjelp mot plager i overgangsalderen


Hva er Tofu?
Hva er Tofupill?
Hva skjer når jeg tar Tofupill?Tofupill – et trygt naturprodukt


Innhold, bruk og dosering av Tofupill
Hvem står bak Tofupill?

Overbevisende resultater i studie


Bruk et naturlig, vegetabilsk kosttilskudd fremfor hormonmedisin


Ny, solid dokumentasjon for Tofupill (juli-2004)

Medisinsk anerkjennelse og dokumentasjon for Tofupill®


Hva skjer når jeg tar Tofupill®?


Trygghet med Tofupill®


Tofupill® produktfakta


Hva skiller Tofupill® fra andre produkter?


Hva er fytoøstrogen?

Bare Tofupill® gir deg naturlig fytoøstrogen intakt ned til minste molekyl

Hvor mye fytoøstrogen trenger kroppen?


Den lange veien fra soyabønner til Tofupill®


Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)


Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie I)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – foreløpige)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – endelige)

Tabell II- studie 2000-2001

Usikkerheten ved vanlige, soyabaserte produkter og produkter med isoflavonider
Isoflavonoider som utvinnes kjemisk er skadelige for helsen.