Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Stress:

Hva skjer i kroppen når du tar Karoshil®?

Karoshil® stimulerer kroppen til å utnytte næringsstoffene mer effektivt. Karoshil® hjelper til maksimal opptak, lagring og biomtilgjengelighet på cellenivå. Den viktigste virkningsmekanismen henger sammen med fosforyleringsprosessen. Denne kan du lese mer om i neste avsnitt.

Planteekstraktene, vitaminene og mineralene i Karoshil® har som nevnt foran en form som gjør at kroppen gjenkjenner dem, kan ta dem opp og kan nyttiggjøre dem effektivt. Også hjernen kan nyttiggjøre seg næringsstoffene i den formen de har i Karoshil® , og dermed får også den verdifull næring slik at den fungerer bedre.

Sukkeret i Karoshil® blir tatt opp langsomt – i motsetning til andre, ”simple” sukkertyper. Blodsukkernivået når toppen i løpet av to timer og faller deretter langsomt tilbake til utgangsnivået i løpet av ytterligere to timer. Dette er svært viktig både for den fysiske og mentale energi. Sukkeret i Karoshil® trenger inn i blodbanene uten stimulering av insulin.

Karoshil® inneholder organisk bundet fosfor. I kombinasjon med den plantestrukturen fosforet er utvunnet fra, sørger dette for å aktivere glukoseproduksjonen fra musklenes glykogendepoter. Kroppen blir i stand til å utnytte og bruke næringsstoffene mer effektivt og for deg betyr det at du får mer energi.

Neste

Tilbake

For bestilling, klikk her.

Del II – Karoshil® – produktfakta

Ingredienser
Virkeområder
Dosering
Hva skjer i kroppen når du tar Karoshil®?
Hva er fosforylering?
Fosforylering og energi
Andre ingredienser i Karoshil®
• Sibirsk ginseng (eleutherococcus)
• Vitaminer og minerale
r