Dognikita Selolje – for pels, muskulatur og ledd

Varenummer: 1108
Lagerstatus: På lager
199,00
Antall:
+ -

Gunstig for ledd og muskulatur.

Gir blank og sunn pels, og et bedre immunforsvar.

Omega-3 fettsyrene i selolje er strukturelt forskjellig oppbygd enn omega-3 fettsyrene fra fiskeolje. Selolje inneholder fettsyrene EPA og DHA som fiskeolje, og i tillegg innholder den 4-6% av fettsyren DPA, som er spesielt gunstig for ledd og muskulatur.

DogNikita forebygger og lindrer vonde ledd og muskler, er godt for hjertet og kretsløp.

En erfaring de aller fleste hundeeiere gjør når de gir DogNikita Selolje til hunden sin, er at hunden raskt får en blank og sunn pels.

I tillegg styrker den hundens immunforsvar.

Godt for såre poter

Såre og sprukne poter har også godt av omega-3 tilskudd. Mange av våre kunder har aktive brukshunder som får DogNikita selolje som et kosttilskudd sammen med det daglige fôret.

Samme olje som benyttes til mennesker

I DogNikita-produktene bruker vi kun råmateriale av høyeste kvalitet – denne kvaliteten oppfyller de strenge farmasøytiske kravene til norske og europeiske standarder. DogNikita Seljolje er den samme ferske oljen som benyttes til mennesker. Vi har bare tatt bort smakstilsetningene som er vanlig i seloljeprodukter for mennesker.

Beskyttet mot harskning

DogNikita Selolje inneholder en naturlig antioksidant som beskytter oljen mot oksidering. Den er drøy i bruk og har lang holdbarhet og en smak som hunden din kommer til å elske.

Følg den angitte dosering. DogNikita Selolje blandes i foret ved den daglige foringen. DogNikita selolje kan gis til både små og store hunder.

Ingredienser: 

Selolje, antioksydant, alfa-tokeferol (naturlig vitamin–E). Inneholder ikke gluten, gjær, melkeprodukter eller kunstig farge.

Omega-3 per døgndose – 1700 mg – 5 ml:

DHA 750 mg

EPA  600 mg

DPA  350 mg

 

Anbefalt døgndose: 

Hund 0–10 kg: 2,5 ml (1/2 teskje)

Hund 11–30 kg: 5 ml (1 teskje)

Hund over 30 kg: 10 ml (2 teskjeer)

Flasken inneholder 300 ml

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: