Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Nyhet! Verdenspatentert løsning for problemhud:

Zona™ et norskutviklet produkt med effekt som overrasker og imponerer
Zona™ er en helt ny hudkrem med naturlige ingredienser som heler skadet hud. Med Zona™ innfører vi et helt nytt naturbasert prinsipp for pleie av hud som gir plager. Alle som har problemer med å finne et middel som gir rask og god effekt bør prøve Zona™ . Tester viser at kremen effektivt hjelper i forhold en rekke forskjellige hudplager.

Hva inneholder Zona™?
Zona™ inneholder kun naturlige ingredienser. Krembasen inneholder bl.a. sink, magnesium og vitamin A. Til denne basen er det tilsatt et helt spesielt enzym, nemlig zonase. Zonase er fra naturens side spesialdesignet for å bryte ned proteinstrukturen i eggeskallet hos lakseyngel, uten å skade det skjøre laksefosteret eller andre levende celler inne i egget. Zonase har også den unike egenskapen at det kan skille mellom sunne, friske og døde hudceller. Zonase kan derfor brukes som et skreddersydd middel som bryter ned alle former for døde celler på hudens overflate – uten å skade de friske og levende cellene i underhuden. Zonase er det eneste naturlige enzymet som har denne fantastiske egenskapen.

Hvordan virker Zona™ på huden?
Zona fjerner døde hudceller uten å skade levende celler fordi enzymet zonase skiller mellom levende og døde celler. Fjerning av døde celler stimulerer dannelse av ny hud. Resultatet blir en tykkere, jevnere og mykere hud. Zona™ gir raskere sårheling ved at zonase setter i gang helingsprosessen. I forhold til former for lett eksem og mild psoriasis kommer effekten raskt og ny hud dannes. Når et sår skal gro, dannes det først et blodkoagel (skorpe) som stopper blødningen. Siden Zona™ fremskynder nedbrytningen av dette koagelet, går også selve sårhelingen raskere.

Tåler all hud Zona™?
Zona™ består av kun naturlige ingredienser og tester har ikke påvist allergiske reaksjoner på krembasen i Zona. Zona™ inneholder hverken parfyme eller farge. Testene er gjennomført ved International Research Group for Contact Dermatitis i Tyskland. Ingen allergiske reaksjoner ble oppdaget.

Kan Zona™ brukes mot alle slags hudplager?
Det finnes nærmest utallige varianter av hudproblemer, allergier, og hudlidelser. Det kan derfor ikke gis noen garanti for at Zona™ lindrer og heler alle. Det man kan si med sikkerhet er at testresultater og tilbakemeldingene fra testgrupper og enkeltbrukere er oppsiktsvekkende gode. 

Hvor lang tid tar det for å få effekt av Zona™?
Enkelte ser effekt kun etter et par dager, men erfaringsmessig anbefaler vi at kremen brukes i minst to til tre uker. Ved påsmøring 2 ganger daglig i denne perioden vil du få klare indikasjoner på om kremen gir effekt i forhold til din hud. Vi har også sett en rekke eksempler på at brukere oppnår stadig bedring når de fortsetter påføringen av Zona™ over flere uker.

Finnes Zona™ i flere varianter?
Så langt finnes Zona™ i to varianter. Har du problemer med huden din, starter du med Zona™ Extra Skin Repair (rød tube). Når problemene er løst, bruker du Zona™ Daily Skin (hvit tube). Kremene påføres to ganger daglig (morgen og kveld) eller ved behov. Begge kremene er uten parfyme og fargestoffer.

Zona™ Extra Skin Repair
er en hurtigvirkende, effektiv og pleiende krem for problemhud og hud som er irritert. Zona™ Extra Skin Repair inneholder mer av virkestoffet zonase og større andel vitamin og mineraler. Kremen har dessuten en fetere konsistens enn Zona™ Daily Skin for å kunne beskytte de aktuelle hudområdene bedre og bevare de virksomme ingrediensene i huden lengst mulig. Zona™ Extra Skin Repair virker særdeles dempende og mykgjørende ved hudirritasjoner og fremskynder sårhelingsprosessen. Selv meget irritert hud blir myk og behagelig. Zona™ Extra Skin Repair kan brukes daglig på alle hudområder ved utbrudd, også i ansiktet, og påføres ved behov. Zona™ Extra Skin Repair kan være et godt alternativ uten bivirkninger for dem som ikke ønsker å bruke produkter som inneholder steroider. Zona™ inneholder det patenterte enzymet zonase. Zonase fjerner døde hudceller uten å skade levende hudvev og stimulerer nydannelse av hud. Zona™ er det eneste hudproduktet som inneholder zonase.

Zona™ Daily Skin
er en intensivt pleiende og mykgjørende krem for tørr hud basert på intelligent bruk av naturens egne prinsipper. Daglig bruk kan forebygge hudproblemer ved at døde hudceller brytes ned raskere. Dermed stimuleres også dannelsen av nye, friske hudceller. Zona™ Daily Skin virker mykgjørende på huden og bevarer dens fuktighet og friskhet og forhindrer at hudproblemer utvikler seg. Selv meget tørr hud blir raskt myk, jevn og smidig. Zona™ Daily Skin kan brukes daglig på alle hudområder, også i ansiktet og påføres ved behov. Kremen inneholder bl.a vitamin A, zink, magnesium og zonase. Zona™ er det eneste hudproduktet som inneholder dette patenterte enzymet. Zonase er oppdaget og utforsket ved Universitetet i Bergen i over 20 år. Zonase bryter ned døde hudceller uten å skade levende hudvev og stimulerer nydannelse av hud.Innhold i denne seksjonen

Hva sier brukerne?
Fakta om zonanse
Hudplager og hudsykdommer
Spesielle pristilbud og bestilling