Om Hangover killer
Hår Potens Revmatisme  


   

Det er ikke bare i Norge og Norden vi snakker om ”dagen derpå ”, ”skallebank ” og ”hangover ”. I de fleste kulturer finnes drikkevarer, -vaner og –uvaner som virker ”tunge”. Det kan være øl, vin, hetvin eller brennevin – samt kombinasjoner av disse. Mange av dem medfører forskjellige ubehag dagen etter. Dermed har ”medisinmenn ” i alle land jaktet på remedier som kan dempe de ubehagelige opplevelsene som kan følge en aften med alkoholinntak.

I Østen har man hatt kunnskap om slike produkter i flere tusen år
– men selvsagt har de som kjenner hemmelighetene, ønsket å holde dem for seg selv. Etterhvert er kunnskapen kommet ut – og nådd oss.

Vi har tatt den i bruk for å lage ”Hangover Killer ”. ”Hangover Killer ”er et rent naturprodukt og nå er det tilgjengelig i Norge.

Slik bruker du Hangover Killer:
8 tabletter svelges hele, tygges eller oppløses i vann ca en halv time før du begynner å drikke alkohol. Drikk rikelig med vann til, minst 2 glass.

Før du legger deg for natten, tar du ytterligere 4 tabletter og enda mer vann (2 glass til). Da får du optimal effekt.


“Hangover Killer” kan dempe ubehag dagen derpå som følge av alkoholinntak.
”Hangover Killer” FJERNER IKKE PROMILLE eller reduserer alkoholrusen!

Selv om dette produktet finnes,råder vi deg selvsagt til normal forsiktighet i omgang med alkohol, og til kun å drikke alkohol i moderate mengder.

”Hangover Killer ”distribueres i porsjonsposer med 12 tabletter (Festpakke) og bokser à 150 tabletter (Ferieboksen).

Hangover Killer 150 tabl. (25 kurer) kr.299,-

Vi ønsker deg en riktig hyggelig fest!

Tilbake til produktsiden