Produkter – Impo Creme™
Arcon-Tisane® Impo Creme CMO++™ 
     
       Generelt om impotens

IMPO CREME™ 
Med dokumentert effekt

Hver fjerde mann over 60 år lider av impotens. Jo eldre man blir, jo dårligere blir potensen, men også mange yngre har ereksjonssvikt. Impotens er et stort problem som kan få alvorlige konsekvenser for de som rammes. Potens og selvbilde er nært knyttet sammen, og mange får problemer med å fungere sosialt (sitat hentet fra Helsenytt for alle).

Årsakene til impotens kan være fysisk betinget, som for eksempel skade av blodkar eller nerver i penis, lavt nivå av testosteron (det mannlige kjønnshormonet), nyresykdom, kronisk alkoholisme, MS eller skade av blæren. Det er også kjent at sykdommen diabetes kan gi ereksjonsproblemer som følge av skade på nerver eller blodkar, også prostataopererte kan få ereksjonsproblemer. I tillegg til dette vet vi at en del medisiner kan forårsake impotens, dette gjelder de såkalte "lykkepillene", beroligende medikamenter, sovemedisiner, medisiner mot ulike psykiske lidelser og blodtrykksmedisin. Også psykologiske faktorer som stress, angst og depresjon kan medføre impotens.

All omtalen i mediene den siste tiden om "den saliggjørende lykkepillen" Viagra, har ført til at man nå snakker mye mer åpent om potensproblemer. Om pillen er så saliggjørende kan vi bare sette et stort spørsmålstegn ved. Vi får stadig høre om nye bivirkninger ved denne pillen, og det er også mange som ikke kan bruke den p.g.a. andre lidelser, f.eks. hjertelidelser og enkelte typer øyesykdommer.


Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.