Femarelle hjelper Vibeke (57) å leve et aktivt liv

Overgangsalderen trenger ikke å være noe å grue seg til. At denne delen av livet er en gave, er noe Vibeke Bjerg (57) vet alt om. Hun bruker Femarelle som et hjelpemiddel til å leve det aktive livet hun ønsker.

Mange forbinder overgangsalderen med svettetokter og humørsvingninger. Da kan det kanskje hjelpe å rette fokuset mot at man tross alt er heldig som får leve et langt liv. For Vibeke Bjerg var dette slett ingen selvfølge. Da hun på 90-tallet slet med hodepine, fikk hun beskjeden ingen ønsker – hun hadde hjernekreft. Etter en lang kamp mot egen kropp og helsevesenet, ønsker hun i dag overgangsalderen velkommen med åpne armer.

God helse er viktig for meg. Trening ble en måte å ta livet tilbake, og i overgangsalderen opprettholder jeg den gode helsa ved hjelp av kosthold, trening og kosttilskuddet Femarelle, forteller hun.

Et godt tilskudd til en aktiv livsstil

Bjerg sverger til Femarelle, et kosttilskudd for kvinner gjennom alle faser av overgangsalderen. Hun startet faktisk å bruke produktet da det var kjent som Tofupill, for «sikkert hundre år siden», som hun selv sier. Selv bruker hun Femarelle 50+, spesielt utviklet til kvinner i hennes aldersgruppe.

Det finnes selvfølgelig ingen trylleformel når det kommer til å bekjempe de vanlige overgangsplagene. Du må være flink til å holde deg aktiv og sunn, og for meg har Femarelle virkelig hjulpet.

Hun vektlegger at selv om hun, gjennom kvinnenettverket hun står bak, blir sponset av Femarelle, hadde hun verken brukt produktet eller anbefalt det videre hvis det ikke sto til forventningene. Kosttilskuddet kan nemlig hjelpe med effektivt å lindre klassiske overgangsplager på en trygg og god måte. Med Femarelle på laget kan man oppleve:

  • Lindring av plager som hetetokter og nattesvette. Hos enkelte kvinner kan plagene forsvinne i løpet av en måneds bruk
  • Å få bedre søvn
  • Økt energinivå
  • Mer stabilt humør
  • Økt sexlyst

Femarelle har heller ingen østrogeneffekt på bryst- eller livmorsvev.

En lettere hverdag med god hjelp fra kosttilskudd

Vibeke Bjerg

Som treningsentusiast er det spesielt viktig for Bjerg at energien ikke forsvinner i overgangsalderen. Mange kvinner merker særlig til lavere energinivåer når de befinner seg i denne perioden av livet. Derfor kan trening og det å opprettholde en aktiv livsstil blir mer utfordrende.

For meg skal livet være helhetlig. Du skal orke å trene og bevege deg, men ikke få dårlig samvittighet av å kose deg med vin og venner. Du trenger jo faktisk energi for å orke både det ene og det andre, og her kjenner jeg god effekt av Femarelle, forteller hun.

Bjerg opplever også at huden, håret og neglene er bedre med Femarelle. Svært mange kvinner opplever hårtap som bivirkning av overgangsplagene sine. Noen får mindre, mens andre får mer – men gjerne ikke på ønskede steder. Leddene får også god hjelp av kosttilskuddet.

Det skjer noe med kroppen når vi blir eldre. Vi er jo ikke skapt for å bli gamle, og alt blir jo tyngre med alderen. Da er det fint å få litt hjelp, forteller Bjerg.

Kvinner som løfter hverandre opp

For Bjerg har det blitt en stor glede i livet å hjelpe andre kvinner med å finne treningsgleden. I 2013 startet hun et nettverk som skal motivere kvinner til å trene. I dag består gruppen FemiRun – FemiRoma av til sammen 4000 damer. Her er alle velkomne, uavhengig av alder, størrelse og form. Hun forteller at flere i gruppen bruker Femarelle og opplever samme gode virkning av Femarelle.

Mange i treningsgruppen forteller at livet har blitt mye lettere etter at de begynte på Femarelle. Noen så effekten svært raskt, mens for andre tok det lenger tid. Jeg tror absolutt at man må være tålmodig før man ser den gode virkningen, sier Bjerg.

Hun elsker selv å løfte kvinner opp, og blir lykkelig når hun ser at andre får et bedre liv gjennom trening, kosttilskudd og en sunnere livsstil.

Det skal være gøy å leve, uansett hvilken alder du er i. Kvinner jeg har blitt kjent med gjennom treningsgruppen er utrolig gode på å løfte hverandre opp. Vi støtter hverandre og gir gode råd. Jeg tror alle gledes over å se andre damer gjøre det bra. Overgangsalderen trenger absolutt ikke være noe negativt – det kan være en helt fantastisk periode i livet! Også er det så deilig å få oppleve livet, med alt det har å by på, avslutter livsentusiasten.

 

Tilbud
Tilbud
Tilbud