Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Rynker og poser rundt øynene

CAVIAR EYEGEL


Erfarnger med Caviar Eyegel
Vi begynte å prøve CavIar Eyegel i god tid før produktet ble lansert i Norge, blant annet for å teste ut at produktet virkelig hadde både umiddelbar og langtidseffekt.

En av testpersonene, mann 58 år, prøvde Caviar Eyegel på den ene siden av ansiktet, under venstre øye, i 14 dager, den andre siden lot han være ubehandlet. Produktet viste seg svært virksomt. En rekke mennesker lurte på om han hadde fått en ”blåveis” på høyre side av ansiktet – så tydelig var forskjellen på huden som var behandlet og den som var ubehandlet.

Stramming i huden
Det er mange som føler at det strammer. Dette sier vi også i bruksanvisningen. Det SKAL stramme. Det er ikke selve Caviar Eyegelen som strammer, det er den prosessen som starter i huden som gir denne følelsen. Det er det som er effekten. Stramming i huden viser altså at produktet virker.

Tilbakemelding fra kunder
Mange tusen mennesker har prøvd Caviar Eyegel, mange er blitt faste brukere og tilbakemeldingene er gjennomgående svært positive. Vi får mange tilbakemeldinger på at den intensivbehandlingen som er beskrevet med påføring to ganger om kvelden med 15-20 minutters mellomrom og så la gelen virke over natten, gir raskt og godt resultat.

Huden under øyet er svært tynn og sensitiv. Det har vært noen ytterst få tilfeller av allergiske reaksjoner. For å være sikker på at dette ikke skjer bør kunden ta en dråpe fra ”Testerflasken” bak øret eller et annet sted som ikke er så synlig før kjøp .Tilbake


For bestilling, klikk her.
Erfaringer med og tilbakemeldinger på Caviar Eyegel Flash Serum
Slik virker Caviar Eyegel Flash Serum

Slik bruker du Caviar Eyegel Flash Serum™
Produktets sammensetning

Les samleside om Caviarprodukter
Les om Caviar
Caviar Refirming Cream + Emu Oil™