Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Nyhetsarkiv:


Arcon lanserer ny hårkur-pakning!

Nå har Arcon gjort det enklere (og rimeligere) for menn som vil ta en hårkur og stoppe håravfall og få ny hårvekst. En ny, praktisk månedspakning er på vei ut i markedet. Den inneholder både kapsler med Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000® og er kalt ”Arcon Hårkur for menn”. 4 av 5 menn kan forvente å få tilbake hårveksten når de bruker denne hårkuren over tid.

Klikk her og les mer.

 
”Vennene mine trodde jeg hadde tatt en kosmetisk operasjon!”

Nyhet!
Hurtig og effektiv hjelp mot poser og rynker i ansiktet, på halsen, rundt øynene og leppene

Caviar Eyegel Flash Serum™ er et nytt produkt som virker raskt samtidig som den har langtidseffekt. Serumet løfter og strammer huden. I løpet av få minutter merker du virkningen i den sensitive huden i de aktuelle områdene, rundt øynene, leppene, øyelokkene og på halsen.

Klikk her for å lese merTrygghet og velvære med Tofupill®

Det har vært stor og økende interesse for Tofupill® de siste ukene. Det er forståelig at svært mange kvinner nå søker et godt alternativ som ikke øker risikoen for brystkreft, livmorkreft, hjerneslag og hjerte/karsykdom. Det viktige i en slik situasjon er ikke bare å finne et alternativ – men å finne et alternativ som er trygt. Tofupill® er et slikt alternativ.Klikk her om du vil vite mer

Tofupill bygger benmassen

Det foregår en rekke studier av Tofupill for tiden. Flere av disse er i sin avsluttende fase og resultatene gjøres nå klar for publisering i forskjellige tidsskrifter.

For norske kvinner er det spennende og interessante nyheter i en studie vedrørende Tofupill og hvordan Tofupill påvirker benmassen positivt. Når dette bør vekke spesiell oppmerksomhet her på berget, skyldes det at Norge har verdens mest benskjøre kvinner. (19. september 2002)

Klikk her for å lese mer


Forskjellen på soya og tofu

Vet du hva tofu er? Mange har hørt om det, noen utvalgsbutikker selger det, du har kanskje spist det på en restaurant med kinesisk eller japansk mat på menyen – men du vet neppe hvordan det lages.
Så her har du en del fakta om tofu. (9. sept 2002)

Klikk her for å lese mer om den store forskjellen


 

En vanlig historie om vanlige problemer.
Og en uvanlig løsning


I ”Helse&Velvære” 27. mai 2002 skriver freelance-journalisten Berit Kvifte en spennende, tankevekkende og lærerik historie om Anne Margrethe Eriksen. Anne Margrethe møtte plagene forbundet med overgangsalder allerede da hun var 43. ”Hete- og svettetoktene var så ille at jeg vinterstid pleide å gå barbeint i snøen for å kjøle meg ned,” forteller hun.

I artikkelen gir Kvifte oss et god innblikk i Anne Margrethes overgangsproblemer og i hvordan hun og hennes lege søkte etter løsninger – både i boka og utenfor. Kvifte har snakket med Anne Margrethe, med hennes mann og med hennes lege og gir oss et bilde mange nok vil kunne kjennne seg igjen i.


Vi har fått tillatelse til å gjengi dette interessante stoffet.

Klikk her for å lese hele historien.Soyatabletter med isoflavoner på tilbud. Er det smart å kjøpe?

Soyatabletter med isoflavonoider kan du ofte få med tilsynelatende gunstig pris. Et eksempel: 2 pack med 180 tabletter for kr 298,- på tilbud. Det vil si at hver tablett koster deg kr 1,65. Prisavslaget i forhold til normaltpris er på 29,7% som takk for at du kjøper dobbel dose.

Men er det smart å kjøpe billige soyatabletter mot overgangsplager?

Klikk her om du vil lese merHar du fått feilinformasjon om soya?

Kvinner verden over leter etter god og trygg hjelp for sine overgangsplager. Mange markedsførere trekker frem asiatisk kosthold og soya som alternativ. Men amerikanske kilder advarer mot store mangler (eller bevisst feilaktig vinkling) i informasjon om soyaens plass i asiatisk kosthold.

Svært få informerer deg om at mellom 50 og 90% av soyakonsumet i Asia utgjøres av tofu – og ikke av soya!

Klikk her om du vil lese merNyhet! Arcon Bildespesial:

Hvilke resultater kan du forvente ved bruk av Arcon
hårprodukter for menn og hvor langt tid tar det?

Se nærmere på hvilke resultater du kan forvente. Fra Finland har vi fått bilder som viser hva Arcon-kuren har gjort for andre. Du kan se bilder som viser hvordan tilveksten er både etter 6 og 12 måneders bruk.


Les mer om hvordan hårtap stopper
og ny hårvekst kommer til med Arcon-produktene.
Nå har også norske kvinner oppdaget Tofupill®

Etter bare 6 måneder i handelen viser Tofupill® en fantastisk utvikling i Norge. ”De helsekostforretningene som har satset på produktet, har fått utrolig gode tilbakemeldinger fra kundene sine, kvinner som plages med sin overgangsalder”, sier Johnny Hamre i Arcon Norway i en kommentar.
(15.03.2002)

Vil du lese mer om Tofupill® klikker du her.
Vil du bestille Tofupill®, klikker du her.
Dramatisk økt kreftfare med østrogen

En ny undersøkelse fra et kreftforskningssenter i Seattle i USA viser at risikoen for å utvikle brystkreft øker dramatisk om en kvinne bruker østrogenmedisin. Undersøkelsen viser at kvinner som brukte østrogenhormoner i en femårsperiode hadde 70 prosent større sannsynlighet for å få brystkreft.

Heldigvis har alle de negative signalene fra kvinner og forskere verden over ført til at det også utviklet et trygt og efffektivt alternativ. (15.03.2002)

Vil du lese mer, klikk herDe tålmodige får sin belønning!

Dokumentasjonen av Arcon-produktenes effekt for menn med hormonelt håravfall, blir stadig mer omfattende. Nå er de oppsiktsvekkende resultatene fra en 6 måneders oppfølgingsundersøkelse kommet fra Finland: Samtlige deltagere har fått kraftigere hår og/eller økt hårvekst. (15.03.2002)

Vil du lese mer om hvordan Arcon-produktene kan hjelpe med å få hårveksten i gang igjen, klikk her.

For bestilling, klikker du her.

Verdens fremste gynekologer
ønsker Tofupill® velkommen

På den 9. verdenskongressen for gynekologisk endokrinologi i Hong Kong fra 2. til 5. desember 2001 ble en ny Tofupill®-studie lagt frem.

Verden over er det nå en sterkt økende skepsis til å anbefale kvinner å bruke av østrogenpreparater (HRT). Mange kvinnerleger har etterlyst et rent kosttilskudd og Tofupill® har svært god effekt for kvinner som plages med sin overgangsalder.

Hovedpunkter fra Tofupill®-presentasjonen i Hong Kong
Hormonmedisiner dårlig hjelp?

Agderposten rapporterer 17. oktober 2001 fra en svensk studie som sier at kvinnene som får østrogenhormoner er like plaget av tørre slimhinner, nattsvetting, nedstemthet, muskelsmerter og tretthet som sine medsøstre.

Studien tyder på at hormonbrukerne flere helseplager enn sine medsøstre og i større grad også må ta medikamenter mot søvnproblemer og smerter.

Mer om den svenske studien.
”For 16 måneder siden hadde jeg frisyre som en munk”

Ilkka Ihalainen var en av deltagerne i den store Arcon-studien i Finland. Først i 6 måneder, så i 6 måneder til. Nå, etter 16 måneder, blir han presentert i det finske bladet ”Terveys” septemberutgave – og bildet av ham viser at hårveksten er dramatisk forandret.

Illka sier han er glad for å ha fått ny hårvekst 10 år etter at håret begynte å forsvinne og for at håret nå blir tykkere hele tiden. Ilkka har sluttet å bruke capsen som tidligere satt på hodet dagen lang. Han er imponert over hvor grundig og systematiske Arcon og de ansvarlige legene har arbeidet med studien. ”Og siden min kone klipper meg, slipper jeg unna dyre timer hos frisøren”, sier Illka.

Illka hadde hormonelt håravfall og har fått ny hårvekst ved å bruke Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000. Les mer


Overbevisende resultater i studie

Alle studiene av Tofupill® peker i samme retning. Kvinner med overgangsplager får hurtig effekt og varig virkning med Tofupill®. 71,2% av kvinnene som var plaget av hetetokter opplevde bedring etter kun 6 dager med Tofupill®.

Her ser du noen av de øvrige resultatene som er lagt frem:

Reduksjon i hetetokter 87%
Reduksjon i svetting om natten 68%
Reduksjon i slapphet og tretthetsfølelse 71%
Reduksjon i hjertebank 77%
Reduksjon i søvnforstyrrelser 69%
Reduksjon i nervøsitet 56%
Økning i sexlyst (libido) 68%

82,0% av kvinnene opplevde stabil forbedring når de fortsatte med Tofupill®. Vil du vite mer om Tofupill®, klikk her.