Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Velkommen til Arcon Norway – Nyheter


Les mer om Hangover Killer


ENDELIG PÅ LAGER IGJEN
GINSENG (200 mg) ROYAL JELLY (300 mg), ekstraktum 10 X 10ml

Svært god virkning i forhold til dårlig appetitt, søvnproblemer, bygger opp immunforsvaret, god for ”kvinneplager”
og er en skikkelig energi bombe.

Les mer her.Nyhet!
Kilda Skindiver ansiktskremer:
Fornyer huden din og forsinker aldring


Kilda Skindiver et et helt nytt konsept for daglig ansiktspleie som har to enestående, dokumenterte effekter: De fornyer huden og forsinker aldring.

Helt ny kunnskap fra norske forskingsmiljøer har gjort det mulig å utvikle kremer som har de virkningene alle hittil bare har drømt om. Nå er disse nye kremene på markedet.

Les mer her.Arcon Soft Shampo og Arcon Hårtinktur
– Ny forbedret resept!

Arcon Soft Shampo avrunder innsatsen for å få hårveksten tilbake med Aloe Vera, kornprotein og gulrotekstrakt som aktive ingredienser. Shampoen vår har hudvennlig pHverdi, den er klinisk testet og er mild mot hodebunnen. Den er egnet for alle hårtyper.

Arcon Hårtinktur spray bør brukes sammen med Arcon Hårkur for menn/Arcon-Tisane® ved håroppbygging. Den brukes dersom man har lite eller ikke noe hår – ellers ikke.

Les mer om Arcon Soft Shampoo og Arcon Hårtinktur
NYHET! SILKE FOR HUDEN

Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein™ er en ny eksklusiv dagkrem i Arcons kaviarseire som tilfører huden fuktighet umiddelbart. Den forbygger nedbrytende påvirkning fra luft, lys og sol, fornyer og beskytter huden innenfra – og forsinker hudens aldring. Gjør huden myk og silkeaktig.
Les mer her.N Y H E T !
Ny refirming-krem med Caviar-base demper rynker

Caviar Refirming Cream + Emu Oil™ en ny eksklusiv hudkrem med to trinns effekt. Den strammer opp huden og demper rynker på brystet, halsen og rundt leppene. Kremen er svært effektiv takket være sin unike sammensetning av rene, naturlige aktive virkestoffer i en nøyaktig avstemt blanding. Kremen er laget med Aloe Vera i stedet for vann for å tilføre huden rikelig med fuktighet. Den har et høyt innhold av A, D, B1, B2, B6 –vitaminer, hawaisk ingefær samt kostbare oljer, voks og andre meget aktive planteråvarer.

Klikk her for å få vite merCaviar Eyegel i praksis:
Funker utrolig bra!

Flere tusen norske kvinner (og menn) har nå prøvd Caviar Eyegel Flash Serum ­ og tilbakemeldingene er svært positive.

Mange er blitt faste brukere fordi produktet gir gode resultater raskt og er så enkelt å bruke. Det løfter og
strammer huden rundt øynene, leppene, øyelokkene og på halsen. Sorte ringer under øynene blir borte. Vi har oppsummert brukernes erfaringer i en egen artikkel.

Klikk her for å lese mer


 
Nå kan du stoppe uønsket hårvekst

Takket være et nytt, verdenspatentert produkt kalt ”Hårstopp™” kan du snart glemme plagsom eller kostbar hårfjerning, enten det er i ansiktet, på bena eller langs bikinikanten. Det nye produktet er fritt for sterke kjemikalier. Virkemåten kan lettest sammenliknes med den naturlige prosessen som fører til at enkelte mister hårveksten på hodet og ”Hårstopp™” er svært skånsom for huden. Er du lei napping, lugging, irritert hud og voks, pinsett, laser, barberhøvel eller barbermaskin, bør du prøve ”Hårstopp™”.

Klikk her for mer info om ”Hårstopp™”


Gode nyheter for kvinner
i overgangsalderen:

Den fjerde, publiserte studien på kort tid om Tofupill forsterker et etablert, positivt inntrykk.

En 12 måneders studie om virkninger og sikkerhet ved bruk av kosttilskuddet Tofupill viser at det demper overgangsplager effektivt og også styrker benbygningen.

Klikk her for å lese mer

Er det noe du lurer på etter at du har lest om våre produkter,
kan du gjerne kontakte oss.Se også Arcons Nyhetsarkiv