Produkter – CMO++
Arcon-Tisane® Impo Creme CMO++™ 

   
       


ENDELIG ET MIDDEL MOT REVMATISME
LES OM KOSTTILSKUDDET SOM GJENNOM FLERE MEDISINSKE UNDERSØKELSER HAR VIST SEG Å ELIMINERE SMERTER HOS DE SOM LIDER AV REVMATISME -PÅ EN HELT NATURLIG MÅTE!
CMO++™
Dette er et naturlig produkt som stanser revmatismeprosessen, CMO++™ kan gi
en permanent lettelse fra smertene som revmatismen medfører.
CMO++™ er en fettsyre ester (flerumettet fettsyre)fra US oksetalg og har ingen bivirkninger.

CMO++™ er en immunmodulator som regulerer og normaliserer angrepet på immunsystemet, som igjen fører til at den revmatiske prosessen stanser opp. Når dette angrepet på immunsystemet er stanset, vil kroppen helbrede seg selv og igjen finne tilbake til det normale.
Denne prosessen kan sammenlignes med et dataprogram som ikke fungerer som det skal. En dataekspert blir tilkalt, han finner feilen, omprogrammerer og reiser igjen. CMO++™ har den samme rollen som dataeksperten, den omprogrammerer immunsystemet slik at det blir normalisert. Den tar altså "det onde ved roten" og behandler dette, i stedet for å bare behandle symptomene.
Når man først har fått rettet opp denne feilen i immunsystemet, forblir den rettet opp, og man trenger ikke å behandles om og om igjen.

CMO++™ er et kosttilskudd og selges i helsekostforretninger. Den har endret livet til mange med giktsykdommer – selv i den korte tiden det har vært kommersielt tilgjengelig.

Dr. Len Sands har skrevet en bok om CMO++™, som nå foreligger i redigert norsk utgave. Den kan nå bestilles hos oss eller kjøpes i en helsekostforretning. I denne boken får man på en lettfattelig måte lese om hvordan CMO++™ ble oppdaget, hva CMO++™ gjør og hvordan den virker, samt at man her kan få lese utdrag fra flere forskjellige pasientjournaler som forteller om hvordan en CMO++™ kur arter seg. Disse journalene er hentet fra noen av testene som er gjort på CMO++™ ved "The San Diego Clinic".

Her følger en av de mange historien vi har fra fornøyde brukere:

Kvinne, 50 år:
Familiehistorie med revmatisme. Store smerter i skuldre, begrenset mobilitet, sterke smerter i hender og fingre. Etter 3 dager med CMO++™ var hendene frie for smerter, mobiliteten hadde økt umåtelig og hevelsen i fingerne hadde minsket så dramatisk at hun måtte ta inn alle ringene sine! Gjentok CMO++™ kuren etter 3 uker. Totalt fri for smerter og betennelser siden 1995. For første gang på mange år kan hun igjen glede seg over å oppleve smertefrie skiferier.

…"Tidligere måtte jeg bruke begge hendene bare for å løfte en kaffekopp. Nå tar jeg meg selv i å ommøblere huset, helt alene! I forrige uke skiftet jeg til og med et flatt dekk på bilen."

…"Det er et mirakel! 10 år med revmatisme…3 år i rullestol…og nå har jeg et helt normalt liv igjen. Du skulle sett meg ta igjen for all den tapte tiden!"

…"Så forkrøplet som jeg var, hadde jeg ikke slitt ut et par sko på 7 år. Nå er jeg ute for å shoppe sko igjen – helt alene! Hele livet mitt er forandret!"

STUDIE FORETATT I NORGE

Dr. Bjørn Øverbye i Arendal har foretatt en undersøkelse med CMO++™ på noen av sine pasienter.
Han konkluderer i sin rapport med at produktet har en smertedempende og betennelseshemmende effekt. Foruten dette opplevde også pasientene en allmenn bedring i helhetstilstanden, de følte seg mer opplagt, mindre trette og de opplevde et økt velvære. Dr. Øverbye mener at denne allmenne oppkvikkende effekten er parallell til reduksjon i smerter og hevelser.

Øverbye sier videre at CMO++™ fortjener å bli utprøvd på pasienter, enten som tillegg til skolemedisinen eller som en selvstendig terapi når skolemedisinen ikke har effekt.

HER FØLGER NOEN AV PASIENTUTTALELSENE FRA
DR. ØVERBYES RAPPORT:


Kvinne 48 år, rheumatisk lidelse i skuldre, albue og ben.
Pasienten var ved kurens start plaget av tyngefornemmelse, tretthet og slapphet.

…"Smertene i leddene har gått tilbake, de "dype smertene" i knoklene er redusert,
mindre slapp og trett. Kuren har forbedret allment velvære og jeg føler meg "forandret mentalt og fysisk". Har også gått ned 3 kilo i vekt."


Mann 53 år, slitasjegikt i et kneledd.
Tilstanden har vedvart i 25 år og var forsøkt operert uten hell. Stadige smerter og redusert arbeidsevne med 50%:

…"i løpet av 2 kurer ble smertene betydelig bedre! Kan jobbe full dag uten plager. Kan belaste kneet igjen for første gang på mange år. Behøver nesten ikke smertestillende mer. Føler at leddflatene "glir bedre" enn før. Meget fornøyd.


CMO++™ har ingen bivirkninger og kan brukes av alle. Men det har vist seg at kortison, steroider og cellegift blokkerer effekten av CMO++™. En god leverfunksjon er også essensielt for å oppnå gode resultater.

Kuren består av 1 boks med kapsler som skal inntas over 15 dager, samt en diett (man skal holde seg borte fra kaffe, te, sjokolade og alkohol) som skal følges ved inntak av kapslene og 2 uker etter at kapslene er tatt. Totalt vil kuren vare i 4 uker. For de fleste holder det med en CMO++™ kur, men noen må ha flere.

Fyll ut bestillingskupongen og vi vil sende deg boken om CMO++™ for kr.59,50.
Eller syntes du at dette var overbevisende nok og ønsker å bestille en CMO++™
kur for kr. 1500,-, så fyll inn det på bestillingsskjemaet. Bestilling

FØLGENDE KRITERIER MÅ ALTSÅ VÆRE TILSTEDE FØR KURENS START:

1.

Det er viktig å lese boken om CMO++™, her får du veiledning, råd og tips.

2.

Du må ha en god leverfunksjon, ta eventuelt en leverrens før du starter.

3.

Kortison, steroider og cellegift vil blokkere effekten av CMO++™, all endring av medisinering må gjøres i samråd med lege.

4.

Ingen kaffe, te, alkohol eller sjokolade under kuren (1mnd).
Det er også enkelte andre matvarer man bør holde seg borte fra under kuren, disse står listet opp i boken.

5. For de rundt 60 har det vist seg at 2 kurer gir best resultat.


Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.