Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Rynker og poser rundt øynene

Slik virker Caviar Eyegel Flash SerumTM

Caviar Eyegel Flash SerumT virker raskt samtidig som den har langtidseffekt. Den løfter og strammer huden. I løpet av få minutter merker du virkningen i den sensitive huden i de aktuelle områdene. Som navnet sier er Caviar Eyegel Flash SerumT fremstilt på basis av kaviar fordi den har et meget høyt innhold av vitamin A, D, B1, B2 og B6. Den andre hovedingrediensen er spirende kjerner av økologisk hvete hvor spiringen er stoppet den 7. dagen. Da er innholdet av biomolekyler (peptider), som kan danne hydrogenforbindelser med huden, på sitt høyeste.

I tillegg til de to grunnleggende, naturlige ingrediensene inngår aktive plantestoffer fra fennikkel, humle, kamille, sitronmelisse, misteltein, ryllik, kjerringrokk, soyakim, reddik mm. Disse stoffene gir elektrostatisk tiltrekning av bipolære molekyler og danner positive ladinger av proteiner som forbedrer huden og danner en beskyttende proteinhinne på huden.


Mens rynket hud er sterkt negativt ladet, er Caviar Eyegel Flash SerumT positivt ladet. Når Eyegelen strykes på, får du derfor en merkbar, umiddelbar effekt når det opprettes balanse mellom den positive og negative ladingen.
Tilbake


For bestilling, klikk her.
Erfaringer med og tilbakemeldinger på Caviar Eyegel Flash Serum
Slik virker Caviar Eyegel Flash Serum

Slik bruker du Caviar Eyegel Flash Serum™
Produktets sammensetning

Les samleside om Caviarprodukter
Les om Caviar
Caviar Refirming Cream + Emu Oil™