Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Mot rynker på halsen, brystet og rundt leppene

Slik virker Caviar Refirming Cream + Emu Oil™

Caviar Refirming Cream™ er en eksklusiv krem som er sammensatt av et stort antall virkestoffer i en nøyaktig avstemt blanding for å gi best mulig effekt. Kremen er laget med Aloe vera i stedet for vann for å tilføre huden verdifull fuktighet. Kaviar er rik på proteiner, aminosyrer, nuklensyrer, fosforlipider, vitamin A, D, B1, B2, B6, samt sporstoffer. Disse stoffene fornyer huden og forsinker aldringsprosessen. Økologisk dyrket hvetekim virker oppstrammende på hudens hornlag og har rask effekt. Forsinker klare tegn på aldring (rynker).

En blanding av arnica, ginseng og rosmarin stimulerer blodsirkulasjonen i huden og stimulerer til ny hudvekst om huden er blitt uelastisk og har tapt spensten. Denne virkningen forsterkes av Awapuhi hawaisk hvit ingefær. Blandingen tilfører fuktighet, er svakt varmende og virker bakteriedrepende og antiinflammatorisk. Capuacusmør har en usedvanlig høy vannabsorberende evne og skaper nye brobindinger mellom vannmolekyler og fytosteroler i huden.

En nøye avstemt blanding av plantestoffer fra marietistel, løvefot, kjerringrokk, soya, hvete og reddik har en unik virkning på bindevev og bidrar til at huden ikke taper sin elastisitet. Meadowfoam øker hudens evne til å balansere fukt og lipider. Har samme pH-verdi som huden og er både vann- og lipidoppløselig. Derfor minsker den porenes størrelse i løpet av få dager. I tillegg til alle disse stoffene, består kremen av en rekke kostbare oljer, blant annet emu- og aprikosolje samt naturlig voks. Aromaen i kremen inneholder ingen av de 26 stoffene som klassifiseres som allergifremkallende av EU.

Tilbake

For bestilling, klikk her

Demp rynker med Caviar Refirming Cream + Emu Oil™
Slik virker Caviar Refirming Cream + Emu Oil™
Slik bruker du Caviar Refirming Cream + Emu Oil™

Les samleside om Caviarprodukter
Les også om Caviar Eyegel Flash Serum