Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Rynker og poser rundt øynene

Caviar Eyegel Flash Serum™ gir hurtig og effektiv hjelp mot poser og rynker i ansiktet, på halsen, rundt øynene og leppene

  • Strammer opp huden rundt øynene, leppene,
    øyelokkene, halsen og forebygger poser
    under øynene.
  • Du merker en behagelig, oppstrammende effekt
    nesten umiddelbart. Et naturprodukt uten like.

Carsten Nielsen i NaturFarm, grunnleggeren av Allison of Denmark, har utviklet naturlige kosmetikkprodukter i mer enn 30 år. Han har opparbeidet en unik kompetanse på dette området. Etterhvert som Carsten har fått flere og flere år på nakken, utvikler også hans fokus seg. Det siste han fattet interesse for er, ikke overraskende, dette med rynker. For hvem med noen ti-år både på baken og i ansiktet, har ikke merket at bildet i passet og førerkortet får karakter av villedende reklame ettersom klokken tikker stadig videre?

For Carsten var utfordringen å finne sammenhengene mellom årsaker og virkninger – og så lete grundig i naturens verktøykasse. Han har lett og funnet i løpet av de siste par årene. Derfor kan Arcon Norway nå tilby deg et produkt som er spesielt formulert for å gi effektiv hjelp til den sensitive huden rundt øynene, leppene, øyelokkene, ellers i ansiktet og på halsen.

Hemmeligheten Carsten har funnet ligger i sammenhengen mellom hud og elektrisk lading. Med årene er det slik at huden blir sterkt negativt ladet. Det skaper rynker, poser og mørke ringer. Derfor har Carsten satt sammen ingredienser med sterk positiv lading – og utviklet Caviar Eyegel Flash Serum™.

Caviar Eyegel Flash Serum™ virker hurtig, samtidig som den har langtidseffekt. Du merker en behagelig, oppstrammende effekt nesten umiddelbart. Caviar Eyegel Flash Serum™ er fremstilt på basis av unike ingredienser i kosmetisk sammenheng: Kaviar og spirende kjerner av økologisk hvete.

Når Eyegelen strykes på, får du en merkbar, umiddelbar effekt når det opprettes balanse mellom den positive og negative ladingen. Caviar Eyegel Flash Serum™ er nå i salg i de fleste helsekostforretninger i landet.

Caviar Eyegel Flash Serum™ kan brukes som kur eller ved behov.Tilbake


For bestilling, klikk her.
Erfaringer med og tilbakemeldinger på Caviar Eyegel Flash Serum
Slik virker Caviar Eyegel Flash Serum

Slik bruker du Caviar Eyegel Flash Serum™
Produktets sammensetning

Les samleside om Caviarprodukter
Les om Caviar
Caviar Refirming Cream + Emu Oil™