Caviar-serien fra Arcon er klassifisert som økologisk og produseres av Naturfarm i Danmark – som har arbeidet med naturlig kosmetikk og kroppspleie i mer enn 40 år

Caviar inneholder sporelementer som er nødvendige for cellefornyelse og de livsviktige fettsyrene, blant dem Omega-3. Våre produkter er laget med ekte caviar utvunnet fra spesialoppdrettet stør fra USA. I stedet for vann, som de fleste hudpleieprodukter inneholder, er Caviar-serien tilsatt økologisk Aloe Vera, som virker pleiende på stresset og irritert hud. Alle produktene produseres uten parabener, parfyme og fargestoffer.

Caviar Anti-Age Eye Serum er effektiv mot rynker rundt øynene

Etter 6 ukers bruk gav Caviar Anti-Age Eye Serum hele 37% reduksjon av rynker rundt øynene sammenliknet med placebo.

I likhet med all annen øyekosmetikk, brukes også denne gelen rundt øynene. En dråpe eller to klappes inn i huden der det finnes poser, rynker eller sorte ringer. Normalt kommer en merkbar effekt umiddelbart – og resultatet blir så stadig bedre over tid. Man bør unngå å få serumet i øynene. Anbefales til både menn og kvinner.

Les mer her: Dokumentasjon Eyegel Dansk

Caviar Anti-Age Face Serum

Utjevner rynker og gir huden ungdommens glød tilbake, omgående virkning.

Dette serumet er spesielt utviklet for å minimere rynker og tilføre huden nytt liv på de områder som tradisjonelt eldes først som en følge av konstant bevegelse i muskulaturen, nemlig ansikt og hals.

Caviar Anti-Age Face Serum inneholder økologisk Aloe Vera samt et høyt konsentrat av planteekstrakter, som tilfører huden et høyt vitamininnhold og fremmer cellefornyelsen.

Caviar Anti-Age Face Serum gir velvære og avslappet muskulatur og dermed reduseres rynker og man får et friskere utseende.

Anbefales til både menn og kvinner.

Caviar Anti-Age Day Cream øker hudens elastisitet med 60% på 5 dager!

Denne kremen gir rask effekt. Etter bare en ukes bruk av Caviar Day Cream viser målinger en meget signifikant økning av hydroksyprolininnhold i fibroblast overvannsvæsken (38% dag 5 og 42% dag 7). Hudens elastisitet økte med hele 60% på 5 dager!

Caviar Anti-Age Night Cream – beriker huden raskt

Studien viser en økning i hudens fuktighet på 15% etter bare 5 dagers bruk. Kremen gir en foryngende og oppstrammende effekt. Den forbedrer hudens elastisitet og demper rynker og alderslinjer.

Caviar Soft Shampo m/Ginko Biloba gir fylde og glans til håret

Denne shampoen gir fylde og glans samtidig som den styrker håret. Fjerner tørr og død hud, forebygger flass. En shampo som kan brukes så ofte du vil.

Caviar Bodylotion m/Ginko Biloba

Gir fuktighet til huden samtidig som den har en antistressende og avslappende funksjon. Gir en god følelse av velvære.

Produkter