Caviar hudpleie – naturens egen mirakelkur

Kaviar får stadig bedre fotfeste som en eksklusiv ingrediens i høykvalitetsprodukter for hud- og kroppspleie. Det er ikke ubegrunnet, og vi forteller deg hvorfor.

Vi lever i et samfunn med en stadig økende bevissthet rundt hva vi putter kroppen så vel som i kroppen. Det blir viktigere å finne produkter for hud og hår som har ingredienser vi finner i naturen, og som tilfører rikelig med næring. Det er her Caviar hudpleie kommer inn i bildet.

Hold huden sunn og vakker med Omega 3

Kaviar er en suveren kilde til en av de viktigste fettsyrene kroppen trenger for å opprettholde en sunn og glødende hud – nemlig Omega 3. Du har garantert hørt om det før, men vet du egentlig hvordan det påvirker huden din?

Sliter du med problematisk, grov hud som viser tegn til tidlig aldring, er det viktig med et produkt som inneholder Omega 3. Denne nærmest magiske fettsyren bidrar til å transportere næring inn i cellene, og frakter gammelt avfall ut. Det fremmer cellefornyelse som holder huden beriket med fukt, samtidig som den motvirker skjoldete hud med pigmenteringer. 

Ved å bruke Caviar hudpleieserie, vil du daglig kunne berike huden med Omega 3.

Bevar din ungdommelige hud enda lenger

I tillegg til Omega 3, er Caviar hudpleie proppfull av andre godsaker huden din vil elske deg for. Serien er økologisk og består av kun naturlige ingredienser.

Istedenfor å være vannbasert, er produktene tilsatt Aloe Vera som holder på fuktigheten langt bedre enn vann. Planteekstrakter fra blant annet arnica, ginseng og rosmarin samarbeider om å pleie stresset og sensitiv hud. Resultatet er en hud som gløder.

Raske resultater

Huden vår er takknemlig for den pleien du gir den, og gir raske tilbakemeldinger på om den er fornøyd eller ikke. Etter allerede fem dager vil du merke en positiv effekt av produktene i form av mer elastisitet, en oppstrammende følelse samtidig som du kjenner at huden er sunnere og mer fuktet. Linjer og rynker blir over tid gradvis mindre synlig, og huden din vil stråle!

Slik oppnår du det beste resultatet med Caviar hudpleie

Gode rutiner er alfa omega uansett hva slags hudpleie du bruker. Huden trenger tid til å tilpasse seg nye produkter og ta opp maksimalt med næring. Det er også viktig å huske på at ingen hud er lik, og at du må finne frem til det som fungerer best for nettopp din hudtype. Likevel kan vi med sikkerhet fortelle at en god dagkrem og nattkrem er minimum pleie du bør unne deg i hverdagen.

Legger du til dette gode ansiktsserumet i rutinene dine, vil du virkelig kjenne på en glattere og fastere hud som stråler om kapp med solen. Smør et par dråper inn i huden om kvelden etter at du har vasket ansiktet og før du tar på nattkremen, så vil du takke deg selv dagen etter. Serumet er enestående til bruk i kampen mot linjer og rynker!

Det viktigste er hvordan du føler deg, og ikke hvordan du ser ut. Velvære i egen kropp er noe vi alle bør strekke oss etter. Men – noen ganger kan vi faktisk få i både pose og sekk. Caviar body lotion vil etterlate huden din silkemyk, i tillegg til at den merkbart forbedrer hudens utseende. Kan vi egentlig ønske oss mer?

Les mer om produktene i Caviar hudpleieserie her.

 

Legg igjen en kommentar