Caviar Bodylotion – få en Caviar Soft Shampo på kjøpet!

Varenummer: 9008
Lagerstatus: På lager
278,00
458,25
Antall:
+ -

Gir fuktighet til huden, har en antistress og avslappende funksjon, samtidig som den beskytter huden mot frie radikaler og gir en god følelse av velvære.

De aktive stoffene fra caviar er rike på proteiner og vitamin A, D, E, C og samtlige B vitaminer. Caviar Bodylotion er tilsatt Ginko Biloba som virker som en antioksidant samtidig som den fornyer og beskytter huden mot ytre påvirkninger. Rosenrot gjør at huden føles mer avslappet og får et sunnere utseende. I stedet for vann, som de fleste lotioner inneholder, er denne tilsatt økologisk Aloe Vera, det virker pleiende på stresset og irritert hud. Ekstrakt fra den peruianske planten Ceesval pinia spinosa tilfører fuktighet til huden og gjør at fuktigheten bevares lenge.

I stedet for vann, som de fleste hudpleieprodukter inneholder, er vår Caviar Bodylotion tilsatt økologisk Aloe Vera, som virker pleiende på stresset og irritert hud.

Inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener og er klassifisert som økologisk.

Flaskem inneholder 250 ml.

Les mer her

Caviar Soft Shampo

Gir fylde og glans, sunnere utseende samtidig som den styrker håret. En nydelig Soft Shampo som gjør balsam overflødig.

De aktive stoffene i caviar er rike på proteiner og vitamin A, D, E, C og samtlige B vitaminer.

Sammen med økologisk Ginko Biloba, som fungerer som en antioksidant, bidrar denne shampoen til å fornye hodebunnen og beskytte mot ytre påvirkninger.

Shampoen inneholder fruktenzymer og vil derfor fjerne tørr og død hud, og forbygge flass.

I stedet for vann, som de fleste hudpleieprodukter inneholder, er vår Caviar Soft Shampo tilsatt økologisk Aloe Vera, som virker pleiende på stresset og irritert hud. Shampoen kan brukes så ofte du vil og gir best virkning om den får virke noen minutter i hodebunnen før den skylles godt ut.

Inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener og er klassifisert som økologisk.

Flasken inneholder 250 ml.

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: