Brizo – mot hyppig vannlating hos menn

Brizo – effektiv hjelp mot hyppig vannlating og nattesvette hos menn
 

 

Er du mann og må tisse ofte?

Mange menn må stå opp flere ganger hver eneste natt for å tisse.

Nattesøvnen blir ødelagt, og man blir uopplagt neste dag.

Brizo gir effektiv hjelp mot hyppig vannlating.

Hjelper også mot nattesvette hos menn.

 


Bedringen kommer raskt!

Det er vanlig, utbredt og normalt at ca halvparten av menn over 40 år får behov for å late vannet hyppigere, og får andre lettere plager forbundet med å tisse. Om man ikke gjør noe med disse lette plagene, vil hver fjerde mann etterhvert kunne trenge behandling hos lege.

Etter klinisk utprøving bl.a hos en norsk lege, vet vi at Brizo gir hjelp raskt. Allerede etter 4 ukers bruk ble problemene mindre, deltagerne hadde ikke behov for å tisse så ofte, og etter 12 uker hadde tilstanden normalisert seg. Det er derfor vi kan si at Brizo hjelper menn rundt 50 til å få tilbake livskvaliteten de hadde da de var 30.

Bruk og dosering av Brizo
Brizo er klinisk testet av leger, også i Norge. Utprøvingen har vist at Brizo virker raskt og er svært effektivt. Brukerne opplever klar forbedring etter bare 4 ukers bruk – og den positive utviklingen fortsetter utover til uke 12. Fortsatt bruk vil virke forebyggende og forhindre at plagene kommer tilbake.

Brizo doseres med en kapsel hver morgen og en hver kveld. Hver eske dekker 4 ukers forbruk. En kur bør minimum gå over 12 uker. Kapslene er blisterpakket og folien er merket med ukedagenes navn og et symbol for morgen og et for kveld. Dette gjør det enklere å huske å ta den daglige dosen slik at effekten blir best mulig.

Anbefalt døgndose er 1 kapsel 2 ganger daglig.

Konsulter lege eller annet helsepersonell før du begynner med Brizo dersom du bruker legemidler.

Det er viktig å få sjekket at plagene dine ikker er tegn på sykdom. Har du ikke undersøkt dette allerede, bør du snakke med legen din.

Ingredienser:

Soyaekstrakt SC012 (et patentert ekstrakt)

Kan brukes av soyaallergikere.

Les pakningsvedlegg her

Les mer om menn og hyppig vannlating her

Brizo i nettbutikken