Reduserer og nøytraliserer DHT effekten – Arcon Biospray x 6

https://www.arcon-norway.no/image/cache/data/Produktbilder/16642594-700x812.jpg
Varenummer: 3000/6
Lagerstatus: På lager
1 435,00
1 794,00
Antall:
+ -

Gir naturlig reduksjon eller nøytralisering av DHT effekten som er en viktig årsak til hormonelt håravfall. Arcon Biospray 3000  inneholder blant annet soyaekstrakt i flytende form. At ekstraktet er flytende er svært viktig for tilgjengelighet og opptak i kroppen – og dermed også for effekten.

For en bruker som ønsker effekt er det altså svært viktig at kuren er basert på et produkt i flytende form med høy kvalitet på råvarene.

Arcon Biospray 3000  inngår sammen med Arcon-Tisane hårvitaminkapsler i Arcon Hårkur for menn. Enkelte trenger høyere doser enn normalt av Arcon Biospray 3000 for å få skikkelig effekt av Hårkuren.

Flasken inneholder 60 ml, 80 spraydoser

Hårtap hos menn (androgen alopeci)

Androgen alopeci er den mest alminnelige formen for hårtap. Androgen alopeci er latinsk for ”mannlig hårtap” også kalt arvelig hårtap. Hårtapet kommer av at det mannlige kjønnshormonet testosteron blir omdannet til dihydrotestosteron i prostata (nivået av dihydrotestosteron er individuelt). Dette medfører at den væsken som omgir håret i hårsekkene får en konsistens som likner vann – dette gjør at hårstråene ikke kan ta til seg næring fra oljen som det lever av fordi oljen flyter oppå vannet. Etter hvert vil håret dø og falle av  pga næringstap. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at det fortsatt er liv i hårsekkene! Arcon Biospray stanser denne prossessen , vannet i hårsekken vil forsvinne og hårrøttene kan igjen ta til seg næring. Arcon-Tisane gir hårrøttene den næringen de trenger for å sette i gang ny vekst.

Mer informasjon: 

Les mer om Arcons hårprodukter her

Les mer om hår og hodebunn her

Last ned informasjonsfolder her

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: