Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Hårproblemer:

Arcon Hårkur for menn:
Hvilke resultater kan du forvente og hvor langt tid tar det?
Se typiske eksempler!

Når du bestemmer deg for at du vil ha håret tilbake, og starter en Arcon-kur, er det viktig at du er litt tålmodig. Prossessen som fører til at du mister hår, må først stoppes. Deretter må håret få tid til å begynne å vokse igjen. Fra naturens side har håret fått en ganske lav ”fartsgrense”.

Normalt vokser håret ditt ca 1 mm i uken. Det blir 4 mm pr måned, omlag 2,5 cm på 6 måneder og ca 5 cm på et år.

De første, nye hårene som kommer frem er gjerne dunhår. Det skyldes at næringsopptaket er begrenset den første tiden. Etter hvert som du fortsetter kuren og tilførselen av næring til hårsekkene blir stadig større, utvikler hvert enkelt hårstrå seg bedre, og håret som kommer frem på hodet blir kraftigere og sterkere. Etterhvert blir hårveksten tettere og tettere over stadig større deler av hodet.

Fra den store testen i Finland har vi bilder som kan vise deg hva andre har oppnådd med Arcon Hårkur for menn.

Jari Olli

Vi kan først se på Jari. Da testen startet hadde han nesten ikke hårvekst igjen på issen. Håret blir tynnere og tynnere også bak på hodet., slik at hele issen etterhvert nok vil bli bar om han ikke gjør noe for å stoppe hårtapet. Men Jari valgte å bli med på Arcon-kuren.

Klikk på bildene for å se større versjon.


Etter 6 måneders hårkur tok vi nye bilder av Jari:

Du ser tydelig at Jari nå har fått mer hår over det meste av issen.

Hårkanten bak på hodet har begynt å flytte seg oppover mot toppen av hodet igjen. Samtidig er håret foran i ferd med å møtes ettersom veksten er kommet i gang igjen fra begge sider. Nye dunhår utvikler seg over stadig større deler at det som tidligere var en blank isse.

Hårveksten tetter seg til over hele det området som var i ferd med å bli bart.

Ilkka Ihalainen

Da Illka ble fotografert ved testens start hadde han er markert, voksende ”måne”. Han lot håret vokse og det gikk lang tid mellom hvert besøk hos frisøren.

Dermed kunne han nok dekke noe av den blanke issen med hår, men det stoppet ikke hårtapet.

Ilkka er her fotografert etter 12 måneder.

Han er nyfrisert og du ser at nytt ”dunhår” nå vokser over størstedelen av den ”månen” han tidligere prøvde å dekke med ekstra langt hår.

I løpet av noen måneder kan han regne med at dunhårene tar til seg enda mer næring og utvikler seg til kraftigere hår slik at den bare issen igjen har en tett og fin hårvekst.

Klikk på bildene for å se større versjon.NN
Før han begynner å bruke Arcon-produktene er håret svært tynt med begynnende måne rundt hvirvelen på toppen av hodet. Du ser videre at håret er i ferd med å bli svært tynt fremover på hodet.

Klikk på bildene for å se større versjon.

Etter 6 måneders kur har NN oppnådd svært gode resultater.

Han har fått nytt, tett hår over det meste av hodet. Bare i en liten sirkel rundt hvirvelen er håret fortsatt litt tynt.

Om kort tid vil han ha fullverdig hårvekst over hele hodet om han fortsetter Arcon-kuren.

Jari, Ilkka og NN fikk diagnosen ”hormonelt hårtap” og har i 6 (12) måneder brukt Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000® i en studie under medisinsk kontroll i Finland. Hos alle er hårtapet stoppet opp og nytt, sunt hår er begynt å vokse frem. Bildene viser at såvel håravfall og tilvekst med bruk at Arcon Hårkur for menn er individuelt betinget.

Det som er felles for disse og de fleste andre deltagerne i testen, er at de har oppnådd god resultater med Arcon-produktene.

Siste! Alle i test oppnådde positive resultater etter ett år!

Dokumentasjonen av Arcon-produktenes effekt for menn med hormonelt håravfall, blir stadig mer omfattende. Nå er de oppsiktsvekkende resultatene fra en 6 måneders oppfølgingsundersøkelse kommet fra Finland: Samtlige deltagere har fått kraftigere hår og/eller økt hårvekst!

30 personer fra den opprinnelige, dobbelte blindtesten er nå fulgt gjennom ytterligere seks måneder. Av disse var 27 med i den endelige evalueringen. Skalaen som ble brukt gikk fra ÷1/0 (ingen bedring) til 3 (meget godt). Denne delen av studien viser at alle deltagerne har fått godt utbytte av å fortsette behandlingen med Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000® i 6 måneder. Dermed har alle disse brukt hårkuren i ett år. Hos alle deltagerne kunne det registreres positiv utvikling i hårets tilstand eller i hårveksten. Gjennomsnittlig score la på 1,5.

Resultatene fra undersøkelsen bekrefter at tålmodighet og utholdenhet er viktig. Dette har vi alltid fremholdt for våre kunder. I den prosessen som startes med Arcon-produktene skal først hårtapet stoppes. Så skal nytt hår få tid til å utvikle seg og vokse ut. Det er selvsagt positivt for oss alle å se at samtlige brukere oppnådde positive resultater etter ytterligere 6 måneders behandling.

Følgende endringer ble registrert:

Ingen endring 0 personer 0%
Kraftigere hår 8 personer 30%
Liten økning 3 personer 11%
Moderat økning 7 personer 26%
Relativt god økning 3 personer 11%
God økning 2 personer 7%
Svært god økning 4 personer 15%

Av deltagerne i denne delen av studien var 12 deltagere i alderen 31-40, 6 i alderen 41-50 og 6 fra 51 til 60 år.

Annikki Hagros-Koski, som har vært ansvarlig for studien, sier at alle de som var med i oppfølgings studien hadde forskjellige hodebunnsproblemer som påvirker hårveksten. 70-80% av alle som plages med håravfall har slike. Normalt bør selvsagt også disse løses. Da vil tilveksten bli enda bedre. Men slik behandling var ikke med i forutsetningene for studien – her var det virkningen av Arcon-Tisane® og Arcon Biospray 3000® alene som skulle undersøkes. På bakgrunn av dette er resultatene for Arcon produktene meget bra, sier Hagros-Koski.

Mer info? Klikk her.


 
Innhold i denne seksjonen

Hårproblemer hos menn
Ny viten om hårproblemer og nye løsninger
8 av 10 fikk hårveksten tilbake i vitenskapelig undersøkelse
Bildespesial

Om hårtap
Alle mister litt hår – mange mister så mye at det kan bli plagsomt
Myter om håravfall: Er det bare å gi opp?
”Alopecia androgenetica” – hormonelt håravfall
Hårtap rammer utrolig mange

Hvordan bruker du Arcon produktene?

Ikke bare best virkning – også lettest og bruke
Arcon-Tisane®
Arcon Biospray 3000®
Arcon Hårtinktur spray
Arcon Hårshampo
Arcon Hårbalsam
Arcon Hodebunnsrens
Råd og vink om pleie av hodebunn og hår
Hva sier kundene
Hva koster Arcon-produktene

Andre saker
Hårproblemer hos kvinner
Hvordan ble Arcon-Tisane® oppdaget?
Erfaringer med våre produkter
Arcon – Best i test
Sammendrag av testen som dokumenterer virkningen
Den komplett rapporten fra dobbel blindstudie i Finland
Spesielle pristilbud og bestilling