Femarelle® Unstoppable

Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år.

Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen din trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Abonnementet er uten bindingstid eller skjulte kostnader. Gratis levering hjem i postkassen hver 4. uke.

Abonnementspris kun kr 299,- pr. mnd. Se vilkår for abonnement
Femarelle Unstoppable – for deg som er 60+. Arcon Norway
Fyll ut din bestilling her:

  Jeg har lest og aksepterer Vilkår for abonnement

Bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager? Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år

Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Med Femarelle® Rejuvenate kan du oppleve:

  • Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose)
  • Styrke og fornye overflatevev i skjeden og urinveiene
  • Holde muskler og ledd fleksible
  • Gi deg bedre søvn
  • Gi deg mer energi og styrke psyken

Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Pakken inneholder 56 kapsler. Anbefalt dosering er to kapsler om dagen, en morgen og en kveld.

Vi sender ikke Femarelle® Unstoppable til kunder utenfor Norge.

Femarelle® Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

*Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

Femarelle er dokumentert både på effekt og trygghet, og de fleste overgangsplager blir historie!