Arcon-Tisane

Med Arcon-Tisane hårvitaminkapsler gir du håret ditt et ekstra tilskudd av vitaminer supplert med flytende ekstrakt fra bukkehornfrø. Det gir håret ny vekstkraft, spenst og styrke.

Arcon-Tisane hjelper hår som virker tynt eller livløst og kan også gi god effekt om du i en periode føler at du har for stort hårtap.

Kjenner du produktet fra tidligere? Vi har gjort Arcon-Tisane enda bedre! Nå med sink, kobber og biotin!

Abonnementet er uten bindingstid eller skjulte kostnader. Gratis levering hjem i postkassen hver 4. uke.

Abonnementspris kun kr 299,- pr. mnd. Se vilkår for abonnement
Arcon-Tisane hårvitaminkapsler - for tørt, tynt, livløst eller slitt hår. Arcon Norway
Fyll ut din bestilling her:

  Jeg har lest og aksepterer Vilkår for abonnement

Gi håret ditt ny vekstkraft, spenst og styrke med Arcon-Tisane!

Vi vil anbefaler alle å ta en 3 måneders kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret!

Gjør noe for håret ditt som frisøren ikke klarer

Ingen kan klippe og forme hårprakten som frisøren din. Men bare du kan sørge for at hvert eneste hårstrå får all den næringen det trenger for å vokse seg sterkt, glansfullt og robust.

Med Arcon-Tisane hårvitaminkapsler gir du håret ditt ekstra tilskudd av vitaminer supplert med flytende ekstrakt fra bukkehornfrø. Det gir håret ny vekstkraft, spenst og styrke. Arcon-Tisane hjelper hår som virker tynt eller livløst og kan også gi god effekt om du i en periode føler at du har for stort hårtap.

Arcon-Tisane er et rent naturprodukt uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Disse hårvitaminkaplsene er først og fremst beregnet på kvinner som har problemer med tørt, tynt, livløst eller slitt hår. Ingrediensene Bukkehornsekstrakt som er beriket med flere forskjellige B-vitaminer, sink, kobber og flytende er justert i forhold til hverandre for å gi optimal effekt.

Arcon-Tisane hårvitaminkapsler - for tørt, tynt, livløst eller slitt hår. Arcon Norway

En kapsel om dagen dekker behovet. Normalt vil du merke forandring etter ca. 3-4 uker, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater. Først vil håret begynne å gro bedre og det får en helt annen spenst og fylde slik at du får et sterkere hår. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon, slutter du.

Hver eske innholder 30 kapsler.

Vi har gjort Arcon-Tisane enda bedre! Nå med sink, kobber og botin.