NYHET FRA ARCON NORWAY

Arcon-Tisane® Plus – nytt navn og ny drakt!

Arcon-Tisane Plus er enda mer effektiv – dokumentert at 8 av 10 får mer synlig hår etter 4 måneder!

I over 20 år har vi markedsført Arcon-Tisane® sammen med seriøse faghandelsaktører. Dette samarbeidet har gjort produktet vårt til bestselgeren blant kosttilskudd mot hårproblemer.

Nå er vi klar for å skape enda bedre resultater med nyheten Arcon-Tisane® Plus.

Arcon-Tisane® Plus har en enda bedre resept, og er dokumentert i en monosentrisk, randomisert, dobbel-blind, placebokontrollert klinisk studie. Mer seriøst og vitenskapelig blir det ikke!

I Arcon-Tisane® Plus har vi økt dagsdosen av flere av de viktige og opprinnelige aktive ingrediensene, blant annet er det 15% høyere innhold av flytende ekstrakt fra bukkehornkløverfrø. I tillegg tilfører Arcon-Tisane® Plus nå også vitamin C, vitamin E, tiamin, jod og selen. Og den nye formelen gir gode resultater!

Brukere som har prøvd Arcon-Tisane® Plus rapporterer om bedre hårvolum, økt hårtykkelse, sterkere hår og tettere hår.

Blant deltagerne i studien, både kvinner og menn mellom 30 og 67 år, meldte 83% om forbedret hårvolum og hårtykkelse. 74% hadde fått sterkere hår. 86% ville anbefale produktet til andre. Det er sterke tall!

Den viktigste enkeltingrediensen i Arcon-Tisane og i Arcon-Tisane® Plus er flytende ekstrakt fra bukkehornkløverfrø. Hver dagsdose av Arcon-Tisane® Plus inneholder nå 300 mg flytende ekstrakt. Det tilsvarer hele 1.200 mg frø. Men selvsagt er det den totale sammensetningen som sørger for at resultatene blir så gode og brukerne så fornøyde.

Dataene fra studien viser at en kur med Arcon-Tisane® Plus har positive effekter på hårtap og resulterer i forbedret hårvekst. Vi ser også at en kur som går over 4 måneder gir de beste resultatene.

Arcon-Tisane® Plus påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder. 2 kapsler dekker dagsbehovet.

Vi leverer Arcon-Tisane® Plus i månedspakning og i økonomipakning som dekker 3 måneders behov. Produktet er tilgjengelig i Norge fra februar 2020, i nytt og sprekt design.

Sammendrag av studie (oversatt til norsk):

Arcon-Tisane® Plus: Effekt av et kosttilskudd mot hårtap

Mål:
Målet med denne studien var å undersøke effekten av et kosttilskudd med flytende ekstrakt av bukkehornkløver mot hårtap (Arcon-Tisane® Plus). Effekten ble målt over tid og sammenliknet med placebo.

Metode og materialer:
Studien var en monosentrisk, randomisert, dobbel-blind, placebokontrollert klinisk studie. Studiedesignet ble godkjent av en uavhengig etisk komité før start. Frivillige deltagere som ga skriftlig samtykke til å delta ble rekruttert til studien. 60 deltagere ble rekruttert og 53 fullførte studien. Frafall underveis hadde private årsaker.

Det var både kvinner og menn i testgruppen og aldersspennet var fra 30 til 67 år. Kvinnene var gjennomgående yngre enn mennene (48,5 år, mot 54,4). Ved innrullering var alle plaget av lett til moderat håravfall på en skala fra 0-4 (intet (0), veldig lite (1), lett (2), moderat (3), sterkt (4)). Ved studiens start ble det plagsomme håravfallet målt til gjennomsnittlig 2,06 i placebogruppen og 2,31 i den andre.

40 deltagere fikk Arcon-Tisane® Plus og 20 fikk placebokapsler, likt fordelt på begge kjønn. Deltagerne tok 2 kapsler med testproduktene daglig i 6 måneder. Hver 2. måned ble det gjennomført en dermatologisk vurdering av hårtapet, deltagerne fylte ut et spørreskjema og fototrikogram-bilder av håret ble vurdert. Etter 6 måneders behandling ble et nytt spørreskjema fylt ut.

De metodene som ble benyttet avdekker både subjektive og objektive parametre og er pålitelige metoder for å avdekke hårtap og hårvekst og å avdekke effekten av behandling.

Resultater:
Etter 6 måneders behandling var hårtapet i begge gruppene i gjennomsnitt redusert til henholdsvis 0,39 og 0,37. Det ble konstatert god effekt i begge gruppene og hos begge kjønn. Effektene i placebogruppen kan skyldes at også disse kapslene inneholdt saponiner for at aromaen og lukten skulle tilsvare kapslene med ekstrakt.

Effekten var størst etter 4 måneders behandling. Dette kan skyldes at hårveksten påvirkes og varierer med årstidene og at naturlige sesongsvingninger kan ha påvirket resultatene.

I gruppen som fikk Arcon-Tisane® Plus rapporterte 82,9% av de frivillige om forbedret hårvolum og hårtykkelse. 74,3% rapporterte om sterkere hår. Bildene som ble tatt viste signifikant forbedring i hårtetthet hos brukerne av Arcon-Tisane® Plus sammenliknet med resultatene i placebogruppen. En rekke brukere rapporterte også at neglene var blitt sterkere. 86% av de frivillige som brukte Arcon-Tisane® Plus ville anbefale produktet til andre og de fleste av dem ville fortsette å bruke produktet.

Konklusjon:
Dataene fra studien viser at behandling med et kosttilskudd med bukkehornkløver (Arcon-Tisane® Plus) har positive effekter på hårtap og resulterer i forbedret hårvekst som vist hos de frivillige som er behandlet. Ekstraktet av bukkehornkløver er brukt i fysiologiske doser på 300 mg ekstrakt, som tilsvarer 1.200 mg frø av bukkehornkløver. Dermed er Arcon-Tisane® Plus, et kosttilskudd som inneholder bukkehornkløver, dokumentert effektivt for kvinner og menn med lett til moderat håravfall.

Ofte stilte spørsmål om Arcon-Tisane Plus

Hva brukes Arcon-Tisane Plus for?

Arcon-Tisane er vitaminkapsler som brukes for å tilføre håret nødvendig næring til vekst – innenfra for å få mer hår, fyldigere hår og vakrere hår.

Hvordan vet man at håret trenger næring? Om kroppen ikke får nok næring, er tilførselen til håret det første som reduseres. Hårtap kan være et tegn på at organismen ikke får næringsstoffer nok. Men også tørt, tynt og livløst hår kan indikere at håret ikke får den næringen det trenger for å bli sterkt og fint.

Dokumenterte produktfordeler: Kan bidra til å redusere hårtap, øke hårets tykkelse og gjøre håret lettere å forme.

Hvem kan ha nytte av en kur?

Til enhver tid opplever 100.000 norske kvinner problemer med håret sitt. Årsakene kan være flere. Hormonelle svingninger, livsstil, livsfase, stress og næringsverdiene i kostholdet er noen av dem.
De fleste som opplever forskjellige former for hårproblemer kan ha nytte av å prøve en kur.

Hvordan skal Arcon-Tisane Plus brukes riktig?

Det er lett å bruke Arcon-Tisane Pluss. 2 kapsler daglig i minimum 4 måneder. For ytterligere forbedring av hårkvaliteten kan kapslene inntas trygt over en lang periode.

Hvor lenge bør en kur vare?

Håret vokser langsomt. Ca 1 cm i måneden. Den første kuren bør gå over 4 måneder slik at håret får tid til å vokse seg fyldig, sterkt, tett og vakkert. Det er først etter såpass lang tid det er mulig å gjøre en skikkelig vurdering av effekten og nytten. Mange velger så å gjenta kuren 3-4 mnd hvert eneste år. Se også studien ovenfor.

Hva inneholder Arcon-Tisane Plus?

Ingredienser: Solsikkeolje, bukkehornfrøekstrakt (Trigonella foenum-graecum), maltodekstrin, silisiumdioksid, L-askorbinsyre. Fuktighetsbevarer: glyserin, vann, D-alfa-tokoferol, nikotinamid.

Emulgator: lecitin fra raps. Fortykningsmiddel: monoglyserid, kalsium-D-pantotenat, sinkoksid, pyridoksinhydroklorid. Fargestoff: jernoksid (rød), riboflavin, tiaminmononitrat, kobbersulfat. Fargestoff: jernoksid (gul), titandioksid, d-biotin, folat, kaliumjodid, natriumselenat.

Kapsel: gelatin (fra storfe).

Hvem bør ikke bruke Arcon-Tisane Plus?

Arcon-Tisane Pluss bør ikke brukes av gravide, dette fordi bukkehornskløver i gamle dager ble brukt for å fremskynde fødsel.
.

Hvem kan gi råd og veiledning om Arcon-Tisane Plus?

Arcon Norway AS svarer på spørsmål pr telefon alle hverdager fra 9.00 til 16.00, fredag til 14.00. Både butikkpersonale og brukere kan ringe om noe er uklart. Spørsmål kan også sendes pr e-post: salg@arcon-norway.no.

Oppdagelsen av Arcon-Tisane. Den forunderlige historien om malermester Mai

Naturens mangfold overrasker stadig og det er ofte naturens skattekammer som gir løsningen på mange gåter – nå mot hårtap!

Denne epokegjørende historien begynner med den tyske malermesteren Hans Mai som etter mange år med kronisk bronkitt lot seg overtale til å prøve sin bestemors gamle husråd mot bronkitt – en te sammensatt av ulike urter.

I tre måneder drakk malermesteren Mai det beske «oppkoket» brygget på basis av ulike urter – deriblant bukkehornsfrø. Da skjedde det utrolige. Ikke bare ble Hans Mai kvitt brystsmertene og bronkitten. Han kunne også til sin store overraskelse konstatere at det hadde begynt å gro hår på hans blanke isse…

Til tross for nyoppdagelsen, løp ikke den jordnære og realistiske malermesteren avgårde for å få «patent» på bronkitt-medisinen som attpåtil fikk hår til å gro. Den sindige malermesteren satte seg stille og rolig ned for å tenke ut sammenhengen mellom den beske urtedrikken og sin fornyede hårprakt. Etter noe tid sendte han avgårde en prøve av sitt «brygg» i en konvolutt til sin svoger i Sør-Afrika, Heinz Mai, som er en lidenskapelig forsker. Og attpåtil en lidenskaplig tedrikker! Svogeren funderte også opp og ned i mente på sammenhengen mellom «bronkitt-te» og det faktum at den illesmakende drikken fikk hår til å gro, før han slo seg sammen med kjemikere og farmasøyter.

I 1987 hadde man funnet løsningen på den «hårete gåten» og et tysk medisinfirma fikk det ærefulle oppdrag å lage et konsentrat av teen i pilleform.

Produkter

Nyhet!
Tilbud
Nyhet!