Arcon-Tisane er et vitamintilskudd som er spesielt innrettet mot hårets behov for næringstilførsel

Produktet har vært i handelen i Norge fra 1996. (Menn bør bruke Arcon Hårkur for menn). Arcon-Tisane hårvitaminkapsler er et effektivt kosttilskudd mot håravfall. Arcon-Tisane har hjulpet utallige mennesker i flere land med å få tilbake sin naturlige hårvekst. Helt fra 1988 har Arcon-Tisane vært på markedet i Tyskland, hvor disse vitaminkapslene blir distribuert gjennom apotek og frisørsalonger.

Arcon-Tisane inneholder ekstrakt av kaldpresset frø fra bukkehornskløver og er beriket med håraktive vitaminer – uunnværelige for hårets sunnhet og vekst. Hver kapsel inneholder 260 mg ekstrakt av bukkehornskløver. Vår vanlige hverdagsmat inneholder ikke disse stoffene i tilstrekkelige mengder. Arcon-Tisane har derfor en sammensetning som gjør det til et enestående og effektivt produkt. Regelmessig forsyning av næringsstoffer begynner med de nødvendige vitaminer. Kroppen kan ikke selv produsere vitaminene, disse må inntas via kosten i tilstrekkelige mengder. B vitaminkomplekset – som B2, B6, folat, kalsiumpantohenat og nikotinsyreamid er meget viktige for en sunn hud og et sunt hår.

Arcon-Tisane inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer.

Arcon-Tisane er patentbeskyttet.

Ofte stilte spørsmål om Arcon-Tisane

Hva brukes Arcon-Tisane for?

Arcon-Tisane er vitaminkapsler som brukes for å tilføre håret nødvendig næring til vekst – innenfra for å få mer hår, fyldigere hår og vakrere hår.

Hvordan vet man at håret trenger næring? Om kroppen ikke får nok næring, er tilførselen til håret det første som reduseres. Hårtap kan være et tegn på at organismen ikke får næringsstoffer nok. Men også tørt, tynt og livløst hår kan indikere at håret ikke får den næringen det trenger for å bli sterkt og fint.

Hvem kan ha nytte av en kur?

Til enhver tid opplever 100.000 norske kvinner problemer med håret sitt. Årsakene kan være flere. Hormonelle svingninger, livsstil, livsfase, stress og næringsverdiene i kostholdet er noen av dem.
De fleste som opplever forskjellige former for hårproblemer kan ha nytte av å prøve en kur.

Hvordan skal Arcon-Tisane brukes riktig?

Det er lett å bruke Arcon-Tisane. Den daglige dosen er én kapsel som tas på det tidspunktet som passer brukeren best.

Hvor lenge bør en kur vare?

Håret vokser langsomt. Ca 1 cm i måneden. Den første kuren bør gå over 3 måneder slik at håret får tid til å vokse seg fyldig, sterkt, tett og vakkert. Det er først etter såpass lang tid det er mulig å gjøre en skikkelig vurdering av effekten og nytten. Mange velger så å gjenta kuren 3-4 mnd hvert eneste år.

Hva inneholder Arcon-Tisane?

Hver kapsel inneholder 260 mg konsentrert, flytende ekstrakt fra planten bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum). Det er frøene som brukes, de kaldpresses og ekstraktet er konsentrert i forholdet 4 til 1. I tillegg tilfører hver kapsel en rekke B-vitaminer: Riboflavin (B2), pyridoksin (B6), folat (B9), kalsium-pantohenat (B5) og nikotinsyreamid (B3). I tillegg inneholder kapselen sink, kobber og biotin.

Kapslene er laget av klover fra kalv og kan også bruks av muslimer.

Glutenfri.

Hvem bør ikke bruke Arcon-Tisane?

Arcon-Tisane bør ikke brukes av gravide, dette fordi bukkehornskløver i gamle dager ble brukt for å fremskynde fødsel.
.

Hvem kan gi råd og veiledning om Arcon-Tisane?

Arcon Norway AS svarer på spørsmål pr telefon alle hverdager fra 9.00 til 16.00, fredag til 14.00. Både butikkpersonale og brukere kan ringe om noe er uklart. Spørsmål kan også sendes pr e-post: salg@arcon-norway.no.

Oppdagelsen av Arcon-Tisane. Den forunderlige historien om malermester Mai

Naturens mangfold overrasker stadig og det er ofte naturens skattekammer som gir løsningen på mange gåter – nå mot hårtap!

Denne epokegjørende historien begynner med den tyske malermesteren Hans Mai som etter mange år med kronisk bronkitt lot seg overtale til å prøve sin bestemors gamle husråd mot bronkitt – en te sammensatt av ulike urter.

 

I tre måneder drakk malermesteren Mai det beske «oppkoket» brygget på basis av ulike urter – deriblant bukkehornsfrø. Da skjedde det utrolige. Ikke bare ble Hans Mai kvitt brystsmertene og bronkitten. Han kunne også til sin store overraskelse konstatere at det hadde begynt å gro hår på hans blanke isse…

Til tross for nyoppdagelsen, løp ikke den jordnære og realistiske malermesteren avgårde for å få «patent» på bronkitt-medisinen som attpåtil fikk hår til å gro. Den sindige malermesteren satte seg stille og rolig ned for å tenke ut sammenhengen mellom den beske urtedrikken og sin fornyede hårprakt. Etter noe tid sendte han avgårde en prøve av sitt «brygg» i en konvolutt til sin svoger i Sør-Afrika, Heinz Mai, som er en lidenskapelig forsker. Og attpåtil en lidenskaplig tedrikker! Svogeren funderte også opp og ned i mente på sammenhengen mellom «bronkitt-te» og det faktum at den illesmakende drikken fikk hår til å gro, før han slo seg sammen med kjemikere og farmasøyter.

I 1987 hadde man funnet løsningen på den «hårete gåten» og et tysk medisinfirma fikk det ærefulle oppdrag å lage et konsentrat av teen i pilleform.

 

 

Produkter

Tilbud
20%!
Tilbud
33%!
Dette produktet kan også bestilles som abonnement