Gode råd og nyttige produkter for menn som har problemer med hårtap

Androgen alopeci er den mest alminnelige formen for hårtap. Androgen alopeci er latinsk for ”mannlig hårtap” også kalt arvelig hårtap. Hårtapet kommer av at det mannlige kjønnshormonet testosteron blir omdannet til dihydrotestosteron i prostata (nivået av dihydrotestosteron er individuelt). Dette medfører at den væsken som omgir håret i hårsekkene får en konsistens som likner vann – dette gjør at hårstråene ikke kan ta til seg næring fra oljen som det lever av fordi oljen flyter oppå vannet. Etter hvert vil håret dø og falle av  pga næringstap. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at det fortsatt er liv i hårsekkene! Arcon Biospray stanser denne prossessen, vannet i hårsekken vil forsvinne og hårrøttene kan igjen ta til seg næring.

Arcon-Tisane gir hårrøttene den næringen de trenger for å sette i gang ny vekst.

Så enkelt er det å bruke Arcon Hårkur for menn

Arcon Biospray 3000 skal sprayes inn i munnen og holdes under tungen i 20 sekunder før du svelger. Dette gjøres to ganger daglig – morgen og kveld. Om morgenen tar du en kapsel Arcon-Tisane. Du bør ta disse vitaminene i minimum 6 måneder. Normalt vil du merke forandring etter ca 3-4 måneder, men enkelte trenger lengre tid for å oppnå resultater. Noen få vil også trenge økt dosering av Arcon Biospray 3000. Først begynner håret å gro bedre og får ny spenst og fylde. Hos dem som har lite eller intet hår, kommer det først dun (babyhår) som etter hvert utvikler seg til vanlig hår.

Når du bestemmer deg for at du vil ha håret tilbake, og starter en Arcon-kur, er det viktig at du er litt tålmodig. Prossessen som fører til at du mister hår, må først stoppes. Deretter må håret få tid til å begynne å vokse igjen. Fra naturens side har håret fått en ganske lav «fartsgrense». Normalt vokser håret ditt ca 1 mm i uken. Det blir 4 mm pr måned, omlag 2,5 cm på 6 måneder og ca 5 cm på et år.

De første, nye hårene som kommer frem er gjerne dunhår. Det skyldes at næringsopptaket er begrenset den første tiden. Etter hvert som du fortsetter kuren og tilførselen av næring til hårsekkene blir stadig større, utvikler hvert enkelt hårstrå seg bedre, og håret som kommer frem på hodet blir kraftigere og sterkere. Etter hvert blir hårveksten tettere og tettere over stadig større deler av hodet.

Arcon Hårkur for menn – Best i test!

Utdrag fra VG, 7 mai 2001

Får håret tilbake
De fleste kjenner panikken når de første tegnene til måne viser seg. Gode råd er dyre – svinedyre til og med.

Hentesveisen er riktignok gratis, men helt ut. Transplantasjon er mer akseptabelt, men kostbart – og heller ikke tupeen er blitt allemannseie. Skalpereduksjon er effektivt, men virker noe drastisk.

Så hva med pillene og kremene som tilbys desperate menn? VG har gransket tre varianter på markedet – og ble positivt overrasket.

Hva sier fornøyde brukere?

Stefan:
«Tusen takk for de topp produktene. Etter 3 mnd har det blitt en del fjon. Så nå er det bare å fortsette. Jeg synes dette virker mer lovende enn «…..» fra apoteket. Med vennlig hilsen ..»

Jan:
«Jeg har brukt Arcon Hårkur for menn (Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000) i 6 mnd. Og jeg har fått tilbake en del hår og vil prøve en 3 mnd kur til. Forøvrig er håret blitt fyldigere. Jeg er en mann på over 60 år og har grått hår. Det nye håret som kommer er mørkeblondt – slik farve jeg hadde for 10-15 år siden. På forhånd takk»

«Lorentz»:
«Er drøyt 50 år nå, men begynte å miste hår allerede da jeg var 20. Etter seks måneders kur virker kransen fyldigere og atskillig mer vital. I tillegg begynner det store skallete arealet på toppen å krympe. Mot alle odds titter beskjedene dun fram på en bekymret, rynkete isse! Dette er bortimot et mirakel.»

Siri:
«Når jeg sto i dusjen kunne jeg kjenne mitt lange hår gli nedover ryggen. Det var ikke noe hyggelig syn å se sluket hver gang jeg hadde vasket håret. Etter ca. 3 ukers bruk av Arcon-Tisane hadde jeg ikke håravfall lengre, håret fikk også mye mer liv og fylde. Dette produktet kan jeg anbefale alle som er plaget med håravfall.»

Produkter

Tilbud
Kjøp 2 få 3!
Tilbud
Tilbud