Stopper håravfall og gir ny hårvekst – Arcon Hårkur for menn 3 pk

https://www.arcon-norway.no/image/cache/data/8791728-700x812.jpg
Varenummer: 3005/3
Lagerstatus: På lager
1 498,00
1 665,00
Antall:
+ -

Mister du mye hår?

Arcon hårkur for menn er en naturlig hårkur som kan stoppe håravfall og gi ny vekst, også på helt blanke områder. Litt tålmodighet er nødvendig. Det kan ta et halvt års tid fra du starter kuren til de første hårene titter fram. Men det er lov til å begynne og glede seg allerede nå!

Med Arcon Hårkur for menn blir det enklere (og rimeligere) for menn som vil stoppe hårtapet sitt og få ny hårvekst. Den praktiske månedspakning inneholder både hårvitaminkapsler og Arcon Biospray 3000.

«De fleste menn som plages av håravfall, kan få hjelp av hårkuren vår,» sier Johnny Hamre i Arcon Norway. » For å stoppe håravfallet og få ny hårvekst, trenger menn både vitaminene i Arcon-Tisane (i kapselform) og som Biospray (vitaminer i flytende form). Derfor inngår disse to produktene i Hårkur for menn.

Arconproduktene vært på markedet i Europa siden midten av 80 tallet og hjulpet tusenvis som har hatt problemer med hårtap som er større enn normalt. Siden urten bukkehornskløver som er virkestoffet i Arcon Tisane kan virke levrende på blodet bør ikke dette produktet brukes sammen med Marevan uten at man har konsultert lege.

Hver eske innholder 30 kapsler Arcon Tisane og 1 flaske Biospray (80 spraydoser)

Hårtap hos menn (androgen alopeci)

Androgen alopeci er den mest alminnelige formen for hårtap. Androgen alopeci er latinsk for ”mannlig hårtap” også kalt arvelig hårtap. Hårtapet kommer av at det mannlige kjønnshormonet testosteron blir omdannet til dihydrotestosteron i prostata (nivået av dihydrotestosteron er individuelt). Dette medfører at den væsken som omgir håret i hårsekkene får en konsistens som likner vann – dette gjør at hårstråene ikke kan ta til seg næring fra oljen som det lever av fordi oljen flyter oppå vannet. Etter hvert vil håret dø og falle av  pga næringstap. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at det fortsatt er liv i hårsekkene! Arcon Biospray stanser denne prossessen , vannet i hårsekken vil forsvinne og hårrøttene kan igjen ta til seg næring. Arcon-Tisane gir hårrøttene den næringen de trenger for å sette i gang ny vekst.

Mer informasjon:

Les pakningsvedlegg her

Les mer om Arcons hårprodukter her

Les mer om hår og hodebunn her

Last ned informasjonsfolder her

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: