AllerGard gir effektiv lindring av lette allergiplager, holder immunsystemet i sjakk og gjør deg friskere!

Få ting er mer fortvilende enn å ha en hund eller katt som du er glad i, men som du ikke lenger tåler å ha i huset. Når øyne og nese renner over, fordi du reagerer på dyrehår, støv, pollen o.l er det ikke særlig hyggelig.

Når våren kommer, går hundretusener av nordmenn i hi. Bare en liten tur utendørs kan gi store ubehag med pollen som plager slimhinnene.

Er du litt allergisk kan vi anbefale AllerGard. Dette er en allergitablett som mange nordmenn har brukt de siste 15 årene. AllerGard og kommer fra Ayurveda som er verdens eldste helhetlige helsesystem.

Hva kan AllerGard tabletter gjøre for deg?

Hvis du reagerer på:

 • Kjæledyr:
  Du vil kunne glede deg mer over samvær med dine og andres hunder og katter, og andre pelsdyr selvfølgelig! Mange rapporterer at de slipper å kvitte seg med sine kjære pelskledde familiemedlemmer takket være AllerGard!
 • Pollen:
  Du vil kunne nyte våren og sommeren uten store pollenplager. Du vil også føle deg mer energisk, våken og opplagt i denne tiden.
 • Støv:
  Du vil ikke måtte være redd for rennende øyne og nysing når du roter rundt på loftet eller i andre støvete kroker.
 • Vi har også en del brukere av AllerGard som rapporterer at lette matintoleranser blir bedre!

Urtene i AllerGard tabletter:

 • Inneholder naturlige antihistaminer – motvirker og roer lette allergiske reaksjoner mot bl.a. pelsdyr, støv og pollen. Indisk basilikum (Ocimum sanctum) og gurkemeie har vært brukt i årtusener i India for å motvirke lette allergiske reaksjoner i kroppen
 • Kan i en del tilfeller også hjelpe på intoleranser, overfølsomhet og lette allergiske reaksjoner i fordøyelsen!
 • Styrker immunforsvaret, gir energi og forbedrer helsetilstanden din.
 • Virker både akutt og forebyggende. Tablettene kan svelges hele med lunkent vann, suges på eller knuses til pulver og blandes med f.eks. honning.
 • Renser slaggstoff fra kroppen, som er ansett for å være hovedårsaken til overfølsomhet og allergiske reaksjoner.

I Ayurveda sier man at lette allergiplager som oftest kommer av at slaggstoffer samler seg opp i kroppen fordi fordøyelsen ikke virker 100% effektivt.

Slaggstoffer produseres som en bieffekt av en dårlig fordøyelse. Disse begynner så å forstyrre immunsystemets funksjon slik at kroppen mister sin evne til å skille mellom farlige substanser og helt ufarlige ting – som dyrehår, pollen og støv.

AllerGard inneholder lakrisrot, ingefær, svart pepper, lang pepper og ceylonkanel. Dette er urter som bedrer næringsopptaket og fordøyelseskraften og virker forebyggende slik at slaggstoffer ikke oppstår.

I tillegg inneholder AllerGard urtene Emblica officinalis, terminalia chebula og terminalia belerica som har en rensende effekt på slaggstoffer som allerede er samlet opp i kroppen og forstyrrer immunforsvaret og gjør deg lett allergisk.

AllerGard tabletter har ingen sløvende effekt, og er faktisk styrkende, vitaliserende og energigivende!