Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:


Isoflavon som utvinnes kjemisk er skadelige for helsen din.

Fordi det er så utrolig enkelt og billig å trekke ut isoflavoner industrielt blant annet ved hjelp av kjemiske løsemidler som aceton, er billige produkter med slike isoflavoner blitt svært populære i markedet. Mange påstår at isoflavoner har de samme egenskapene som fytoøstrogen. Det er omtrent så langt unna sannheten som det er mulig å komme. Isoflavoner er bare en av 56 forskjellige substanser i fullverdig fytoøstrogen. Den komplette historien om isoflavonene er derfor svært lite populær blant dem som markedsfører slike produkter..

26. januar 2000 hadde The New York Times en artikkel av Marian Burros om farene forbundet med isoflavoner. Artikkelen hadde tittelen: Rosa soyanyheter i skyggen av tvilens skyer.

Her er et utdrag av artikkelen: "Gjennom de siste årene har millioner av amerikanere vendt det døve øret til når man har snakket om at soya ikke bare har positive egenskaper. Salget av de praktfulle soyabønnene som har vært en grunnpilar i asiatisk kosthold i tusener av år har tatt fullstendig av fordi foreløpige undersøkelser antydet at soya har egenskaper som kan øke livskvaliteten – både forhindre benskjørhet og lette overgangsalderens besvær.

Mot dette brede, begeistrede bakteppet er det imidlertid er voksende mistanke til at soya, tross sine udiskutable fortrinn, også innebærer helserisiko. Vitenskapen er delt når man snakker om virkningene og om hvor sikkert det er å bruke soya. Men på to punkter er alle enige. Soya er nyttig når det gjelder kolesterolreduksjon. Og det kan være økt risiko for kreft forbundet med inntak av de komponentene fra soya som kalles isoflavoner som kosttilskudd, spesielt for kvinner i overgangsalderen.

Ikke én av de 18 forskerne som ble intervjuet for denne artikkelen var villig til å si at bruk av isoflavoner var uten kreftrisiko. Enkelte advarte tvert imot mot isoflavoner."

Det er avgjørende å forstå forskjellen på kosttilskudd med fullverdig og komplett fytoøstrogen i naturlig form (med naturlig balanse mellom lignaner, coumestaner og isoflavoner) og tilskudd med kun isoflavoner som er kjemisk utvunnet. Ved vanlig industriell fremstilling blir det brukt sterke kjemikalier som bryter ned de aktive substansene. Dette er felles for alle "naturprodukter" – unntatt Tofupill®. Kjemikaliene som brukes er organiske løsemidler som aceton eller alkohol. Når disse brukes, endres den naturlige, kjemiske strukturen samtidig som det skapes nye forbindelser, hvorav noen medfører risiko for sykdom.

Tofupill® er enestående og revolusjonerende fordi fytoøstrogenet er trukket ut med den komplette og naturlige molekylstrukturen intakt gjennom en skånsom prosess uten bruk av kjemikalier. Tofupill® letter plagene kvinner flest møter i overgangsalderen og kan trygt brukes så lenge symptomene vedvarer.

Det er ingen forskjell på genmodifisert soya og ukontrollert, kjemisk uttrekk av isoflavoner. I begge tilfeller er det snakk om ukontrollert, menneskestyrt innblanding i naturlige substanser som frembringer nye som igjen kan ha skjulte og uønskede egenskaper og bivirkninger.

Genmodifisert soya brukes ikke i produksjonen av Tofupill®. Tofupill® er det eneste produktet som ikke inneholder kjemisk uttrukne isoflavoner. Du skal velge Tofupill® når du ønsker å bli kvitt dine plager og bekymringer – ikke for å skaffe deg nye.Neste

Tilbake


Tofupill® – rask og god hjelp mot plager i overgangsalderen


Hva er Tofu?
Hva er Tofupill?
Hva skjer når jeg tar Tofupill?Tofupill – et trygt naturprodukt


Innhold, bruk og dosering av Tofupill
Hvem står bak Tofupill?

Overbevisende resultater i studie


Bruk et naturlig, vegetabilsk kosttilskudd fremfor hormonmedisin


Ny, solid dokumentasjon for Tofupill (juli-2004)

Medisinsk anerkjennelse og dokumentasjon for Tofupill®


Hva skjer når jeg tar Tofupill®?


Trygghet med Tofupill®


Tofupill® produktfakta


Hva skiller Tofupill® fra andre produkter?


Hva er fytoøstrogen?

Bare Tofupill® gir deg naturlig fytoøstrogen intakt ned til minste molekyl

Hvor mye fytoøstrogen trenger kroppen?


Den lange veien fra soyabønner til Tofupill®


Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)


Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie I)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – foreløpige)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – endelige)

Tabell II- studie 2000-2001

Usikkerheten ved vanlige, soyabaserte produkter og produkter med isoflavonider
Isoflavonoider som utvinnes kjemisk er skadelige for helsen.