Bestilling av Femarelle Recharge 50+

Femarelle Recharge 50+ er satt sammen for å lindre og fjerne plager som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Men også uro og engstelse kan ha negativ innflytelse på velvære og livskvalitet i denne livsfasen.

Abonnement uten bindingstid eller skjulte kostnader. Gratis levering hjem i postkassen hver 4. uke.

Abonnementspris:
kun kr 250,- pr. mnd

Jeg har lest og aksepterer Vilkår for abonnement

Se vilkår for abonnement

 

I tiden etter at menstruasjonen har stoppet for godt er Femarelle® Recharge det beste produktet.

Med Femarelle® Recharge kan du oppleve:

  • Rask lindring av plager – hetetokter og nattesvette – samt at andre symptomer lettes, og hos enkelte helt forsvinne i løpet av en måneds bruk
  • Bedre søvn
  • Økt energinivå
  • Mer stabilt humør
  • Mindre engstelse og sinne
  • Ingen østrogeneffekt på bryst- eller livmorvev

Femarelle® Recharge er satt sammen for å lindre og fjerne plager som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Men også uro og engstelse kan ha negativ innflytelse på velvære og livskvalitet i denne livsfasen.

Femarelle® Recharge er samme produkt som den originale Femarelle®, men er nå tilsatt vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til hormonell balanse, energiomsetning, psykisk funksjon, reduserer tretthet og utmattelse og forsterker dermed de gode effektene som har gjort Femarelle® til en favoritt blant kvinner med overgangsplager i en rekke land*.

* Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

Med Femarelle blir de fleste overgangsplager blir historie!

Femarelle er dokumentert både på effekt og trygghet. Anbefalt dosering er to kapsler om dagen, en morgen og en kveld. Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke Femarelle Recharge.

Pakken inneholder 56 kapsler.